CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Sözünüze istinaden, ücreti çalışma ve kazanç sonrası olacak şekilde 5.000 TL öneriyorum.
Eğer gerçekten iddialıysanız reddetmenizi garip karşılarım. Ilgileniyorsanız karşılıklı sözleşme usulü ile tasdik işlemiyle hareket edebiliriz.


Selamlar,

Söylediklerimizin her harfinin daima arkasındayız. Reddetmek gibi bir karar tabi ki olamaz. Yaptığımız işi belgelendirmek bizim daha çok işimize gelir. Ki kişiler somut olarak görebilsin bu bağlamda da ben ticaretimi bir nevi arttırayım.

Verilen rakamın 10 katını yani 10.000 TL'sini amorti etmek çalışma şartlarında verdiğim bilgiye uyacak bir kişi için oldukça basit ve kolaydır. News'de alt bağlantıları çıkarmak için SEO yapmak gibi bir olay olmadığından başlık, spot olayını kavrayan kişi bu rakamı çok rahat bir şekilde amorti edebilir.

Buyurun hazırlayın sözleşmenizi, gereken işlemi bizzat yapalım. Hem size, hem de diğer arkadaşlara hazır bir örnek olmuş olur.

Teşekkürler.

Ek Olarak:

cthax adlı üyeden alıntı

Hocam başarılar dilerimde normalde bende aşağıda yazacağım yazıları gördüğümde kızıyorum ama yazmamak elde değil

Çalışma için belirlenen fiyat 1.000 TL'dir. İş başı nakit şeklinde hizmet verilecektir.

Ne referansınız var ne de ticaret puanı,5 günlük üyesiniz ve insanların gözü kapalı size 1000 lira teslim etmesini istiyorsunuz. Ne diyeyim hocam kolay gelsin


Ticarette bu tip eleştiriler elbette olacaktır. Ki ticaretin doğası bu.

Bu konuda referansa sahip olmadığımın kanısına nasıl vardığınızı samimiyetimle sormak isterim. Onun dışında üyelik günü veya sayısı çok önemliyse veya ilgili süre benim daha güvenli olmamı sağlayacaksa bekleyeyim! Her türlü sözleşmeye, yüz yüze görüşmeye ve noter onaylı iş yapmaya açığım.

Elbet ilerleyen dönemlerde oluşacak referanslara sizi etiketlemek isterim. :)