-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar film sitemde ki açıklama kısmını 100 kelimeden aşağı tutmuyorum. Kendim yazabildiğim kadar yazıyorum ama günde 10 film eklemem söz konusu... Şimdi birçok film sitesin de gördüğüm kadarı ile en fazla 60 kelime yazılıyor açıklamalar yani açıklama yazdırmak için verdiğim parayı tanıtım yazılarına dökmeyi düşünüyorum artık... 60 Kelimelik bir açıklama nedir ki...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Filmin adını 2 kez geçirdiğin bir açıklama zaten yaklaşık olarak 100 kelime oluyor. Günde 10 film paylaşıyorsun, piyasda aynı film binlerce kez paylaşıldı, binlerce açıklama girildi.
Ve bahsettiğin yer Özet kısmı sanırım. Google açıklamaları değil.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Velhasıl, tabi ki özgün özetler girmek gerek fakat tek bir konu üzerine binlerce hazırlanmış bir özetten farklı bir özet çıkarabilecek kadar uğraş gerektirmez.
Özetlerin sonuna: "(Site adı) sizlere (Film Adı) full izle imkanı sunuyor". Gibisinden link çıkışları verin. En özgün özet ile doğru orantıda faydalı olacaktır.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL