Hocam planların çok iyi güzel ancak bilmen gereken bir nokta var bence News kayıtlı siteler bahsettiğin sektörlerin altını üstüne getirdiler. "Biyografi" kelimesinde ilk sıralara getirdiğim sitemi news kayıtlı siteler yüzünden satmak zorunda kaldım. Sen ne kadar özgün hazırlarsan hazırla, adamlar senden copy paste yapsa bile senden önce çıkıyorlar.
Bunun yerine bu planlarını ve yatırımlarını daha sektörel siteler üzerinde yapmanı öneririm. Firma rehberi tarzı bir siteye yatırım yaparsan daha çok kazanırsın tahminimce.
Bunun yerine bu planlarını ve yatırımlarını daha sektörel siteler üzerinde yapmanı öneririm. Firma rehberi tarzı bir siteye yatırım yaparsan daha çok kazanırsın tahminimce.
Hocam portal projemde News kaydı da mevcut. Piyasadaki News kayıtlı sitelerin analizlerini yaparken farkettim ki benim portalımın da rahat bir şekilde News'e gireceği kanaatindeyim. Yani senin anlayacağın zaten portalım News kayıtlı olacak. Bununla alakalı ücretli destek alıp news kaydımı gerçekleştirerek, çıkmaması için gerekli olan yöntemleri sürekli hale getirip news'te ki yerimi koruyacağımdan dolayı yukarıda vermiş olduğun örnek konusunda pek dert etmiyorum.
Özgünlük konusunda zaten kuşkum yok. İçeriğin tamamı özgün olacak ve DMCA Pro öncelikli olmak koşuluyla, yazılacak olan bütün içerikler noter tasdikli olacağı düşüncesiyle kopyalamanın önüne geçebileceğim bir çok yol var. Küçük bir ipucu vereyim. Yazmış olduğum yazı kopyalandığı zaman önce kişiye uyarı mahiyetinde e posta atacağım ve 24 saat süre vereceğim. Olumsuz bir sonuç veya tepki alırsam DMCA Takedown yapıp o kopyalanan makalemi arama sonuçlarından anında çıkartacağım. Evet bu biraz maliyetli ama kalıcı bir çözüm.
Ek Olarak: Konuyu güncelleyerek, yeni okuyan arkadaşların da fikirlerini almak isterim.