Crewx adlı üyeden alıntı

Gerçekten hakkını verebilecek bir platform yaratılmış.Kaliteli ve güvenilir bir hizmet.Teşekkür ederim.

SühaMete adlı üyeden alıntı

Yüzde 10 iyi bence, ne tanıtımcılar görüyorum 50 100 lira ekliyor bazı sitelere. Gene de güzel sistem yapmışlar uzun süredir girip gezineceğim dedim ama daha nasip olmadı bir süredir de yer imlerimde bekliyor.

imsimsiz adlı üyeden alıntı

Beyler satın alan tavsiye eden var mı güvenilir gibi duruyor.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür eder, Katılımlarınızdan dolayı memnuniyet duyacağımızı bildirmek isteriz.

Sayın imsimsiz ;

Hızlı Tanıtım Risksiz Alışveriş sistemi sayesinde hem sizi, hemde satıcıyı korumaktadır.

Kriterlerinize uygun ilan için Sepete ekle butonu ile alışveriş işleminizi başlatırsınız, Satıcı'ya yayınlanacak olan tanıtım belgelerini eklersiniz, ve ödemenizi tamamlarsınız.

Ödemeniz tamamlanması sonucunda, ödemeniz öncelikli olarak Hızlı Tanıtım banka nezrinde bulunan güvenli havuz hesabına aktarılır, Satıcı işlemleri tamamlar, Size yayın url gönderir, Satın aldıklarım sayfasından siz alışverişi onaylama durumunuzda para satıcının cüzdan hesabına aktarılır.

Hem Alıcı hem satıcı sipariş aşamasında bir sorun olması halinde iade talebide oluşturabilmektedir.

Ayrıca Hızlı Tanıtım, Her zaman kalite ve hızlılık'a önem verir, SMS Bilgilendirme sistemimiz sayesinde sipariş sonrası Hızlı Tanıtım tarafından sms ile bilgilendirilmektedir.

Keyifli alışverişler dileriz.