***'da tanıtımınızı gördükten sonra sitemi ekleyip 3-4 adet tanıtım satma imkanı buldum, teşekkür ederim. Fakat asıl hoşuma giden kısmı vurgulamak istiyorum.

Forumlarda tanıtım yazısı aradığım zaman herkes site ismini pm yoluyla belirteceğini ifade ediyor. Bende o an sadece araştırma yaptığım için boş yere pm isteyerek kimsenin zamanını çalmak istemiyorum. Bu sebeple de çoğu konudaki siteler ilgimi çeksede "site adresi pm alabilir miyim?" diyemiyorum.

Ayrıca site adresini pm isteyerek talep ettiğimde kendimi sanki o kişiden alışveriş yapmazsam, karşımdaki kişiye ayıp olacakmış gibi hissediyorum ve bu sebeple bazen aradığım kriterlere tam olarak uymayan sitelerden de tanıtım aldığım oluyor.

Fakat hizlitanitim sitesinde hemen hemen bütün site adresleri açık şekilde belli olduğu için rahatça karşı tarafla iletişime geçmek zorunda kalmadan siteleri inceleyebiliyorum. Şuan tanıtım almadım sadece tanıtım sattım fakat 1 ay sonra bazı çalışmalar için tanıtıma ihtiyacım olacak ve forumlar yerine bu siteyi kullanmayı tercih edeceğim.