Yasin Ergül

Merhaba,

Hesabınız CPU aşıyorsa bunu tekrar açmamız hem size hemde bize zorluk olacaktır. Kaldıki hesabınız sürekli %25 üzerinde işlem görmektedir.

http://prntscr.com/9m5tcu
http://prntscr.com/9m5tig

Buyrun yukarıdaki logları inceleyebilirsiniz sizin bundan sonra yapmanız gereken kim suçlu kim suçlu değil bunu tartışmak değil en kısa zamanda size yeterli gelecek ürünü almanızdır.

Ben para ödedim kapatamazsınız, açacaksınız gibi sert birşekilde sanki biz bilerek sizi suspend etmiş gibi bizi azarlayarak emir veremezsiniz.

Maalesef 5.00TL ye 10 köfte verilmiyor o zaman bende parasını ödedim lokantayı açık büfe gibi kullanalım böyle bir mantık yok, size bir paket verilmiş ve bunun bir kullanım limiti var bunu geçerseniz bu ürün size göre değildir bunu gelerek forumda tartışmanızda size zaman ayıp ettirecektir sadece bundan emin olunuz.

Siz bir sunucu içinde size açılan account hesabına ayrılan limiti kullanırsınız yani sunucu size tamamen tahsis edilmiyor şayet böyle birşey isterseniz bunu zaten VP,VDS Dediacted gibi ürünler ile yapabilirsiniz.

Bu gün herşey host ile olup bitebiliyorsa facebook,youtube gibi siteler neden milyon dolar harcamalar yapıyorlar gelsin bizden 10.00TL host alsın herşey olsun bitsin milyon dolarlarda cebine kalsın ? yani böyle birşeyi mantık kabul etmez.

Bana diyorsunuz kullanmıyor sistem ben size değil sunucuda kullandığınıza bakarım sizin işiniz şuna benziyor ben yemeği yerim soran olursa yemedim hala karnım kurt gibi aç böyle birşey olamaz.

Hesabınızın yedeğine el koymuyoruz yedeğinizi alabilirsiniz başka firmada devam edecekseniz.

Konuya yazmayacaktım ama yorumların ne kadar bilgisizce yapıldığını gördüğüm için yazmak istedim aldığınız hosting yani en küçük barındırma tipidir bunu unutmayalım.