Ya arkadaşlar hiç birşeye gerek yok. Sonuç olarak seçimlerde oyları attınız attınız sonra burada gelip yok o oldu yok bu oldu. MÜSTEHAKTIR. Seçimlerden önce ağlayanlar yok ben buraya oy vermem diyenler bile oraya oy verdi. Burada şimdi konu açılmış birde diyorsunuz ki siyasi konuşmayın. Yahu kardeşim zaten konu başlığı siyasi biçimde gidiyor. Nasıl konuşulmasın.

Kısıtlama yapılacaksa eğer konulardan başlasınlar. Sonra demeyin sen siyasi görüşler içerisinde yazılar yazdın. Ben Vatanımı, Atatürk'ü ve Dinimi kötülemedim. Kimsede kötüleyemez. Bu arada hangi devirde yaşıyoruz. Yıl olmuş 2016 ve yazılarımız kısıtlanacaksa o zaman herşeyi kökten temizlesinler herşeyi kapatsınlar. Sonra demesinler Türkiye değişemiyor, gelişemiyor sen negatif yorum da alsan pozitif yorumda alsan farketmez. Senin yapacağın tek şey şudur ki oda negatif yorum atan sana o zamanını neden negatif düşünceler sarf ediyor ona bakacaksın.

Kötü bir manada yazmadım. Herkesin düşüncesi farklıdır. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Düşüncelerimizi de yazamayacaksak o zaman neden yaşıyoruz ki?