-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
kimse garanti edemez zaten birinci sayfayı , zamanında iyi kastı sitesini bu işin en altından dibinden geldiği için tutuldu ve markalaştı ben 2007 yılından tanırım ve çalışmalarını taktir ederim aam gözümde büyütmedim hiç. kitapları yok satıyormuş ben ona bakmam ben işime yarayacak mı ona bakarım bu ülkede herkes kitap yazabilir. iyi veya kötü işine sadık olan kişiler daha çok tutulur şu an burda bunu bile tartışmak onun marka olduğu gösteriyor :D ama ne yapalım şimdi benim param olsa onunla çalışmam burda konuştuğum iş yaptığım bir kaç kişi çalışmam daha iyi olur tabi benimde kendime birşeyler katmam gerek.
bizim sorunumuz değil diyorsa :D paraya ihtiyacı yoktur.
ben 30 bin tl verdimizi biliyorum bir ay içerisinde yazar kasa kelimesinde gelmek için. geldik ama değdimi hayır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sorularla Seo kitabı yazım hataları ve sıradan bilgilerle dolu. Ayrıca bu firma hakkında bir şikayet bu foruma kadar taşındı (whatsapp konuşmaları v.s.). Ben kendilerinin Seozeo kadar profesyonel olmadıklarını düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yıl kadar önce kendilerinden bir iş için teklif almıştık, ancak aynı sektörde başka bir site için çalıştıklarından dolayı bizi kabul etmeyeceklerini belirttiler. Saygı duydum. Sadece şu tavırlarından, müşterisini önemsemesinden dolayı güvenilir bir firmadır bence.
Fiyat politikası ya da yukarıda ki durumlar hakkında bir şey diyemem, herhalde o şartlar altında çalışıp çalışmamak görecelidir.