SühaMete Yaptığımız bazı diyaloglarda konuşma açısından hiç güven vermediler açıkcası. Ben bir firmaya 10 bin ile 15 bin arasında ücret ödeyip sonrasında istediğim yere gelirse gelir gelmezse gelmez yapacak bir şey yok diyorlar açıkca.
Peki merak ettiğim konu şu şimdi benden gani gani para alıp beni ilk sayfaya yada ilk sıraya çıkartmayacak ise 2 3 4 sayfada olacaksam ben neden seo firması ile çalışayım(genel olarak) seo firmalarının çalışma mantığı nedir?
Peki merak ettiğim konu şu şimdi benden gani gani para alıp beni ilk sayfaya yada ilk sıraya çıkartmayacak ise 2 3 4 sayfada olacaksam ben neden seo firması ile çalışayım(genel olarak) seo firmalarının çalışma mantığı nedir?
Kelimenin zorluğuna göre ilk sayfa garantisi alınabilir, fakat dediğim gibi sizin ilginizi de görmek istiyor seocu anlaşmayı bağlarken. Günde onlarca teklif mesajı iletiyorlardır birileri istedikleri en en iyi müşteri profiline uyacaktır. Siz uymuyorsanız onların sorunu değil açıkçası. Fakat tavır tartışılır, o konuda diyeceğim şeyler dediğim gibi bende kalsın.
O kadar para ödenip de ilk sayfada olmamak sıkıntı olur zaten, ona göre anlaşma yapılır. Eğer ki baştan savma konuşuyorsa o kişi bu zaten büyük sıkıntı. Sizi anladı ve teklifini dediğiniz şekilde verdiyse hoş değil. Ancak size verilen teklifi belki siz yanlış anlamış olabilirsiniz o da ihtimal dahilinde.
Büyük firma ile çalışmak başka, işinize gelirse hocam. Bana da mail atarsanız ben de teklifimi verebilirim fakat dediğim gibi zorluğu fazla olan kelimeler bana pm attıklarınız. Öyle lak diye ilk sıra garantisi vermek ahmaklık olur. Önce yükselme garantisiyle ilk sayfa dersin. İlk sayfa olmadıkça ücret almazsın, sonra da ücret ilk 3'e kayar gene ilk sıra değil. Siz sektördeki senelerce duran siteleri birkaç ayda geçemezsiniz haliyle.