ozguraksoy bildiğim kadarı ile seohocası ile bir alakanız var yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.

ilk sıra olayı dediğiniz kimse garanti vermiyor. ilk sayfa garantisi vermemesi ise bana göre biraz abest geldi açıkcası
Şimdi bir kaç sorum olacak
mail aracılığı ile ilk sayfa yada üst sıralara çıkma konusunda süre istediğimde doğal olarak bir süre veremediklerini söylediler fakat benden 1450tl istediler amaç ise site olumlu sonuç veriyor mu vermiyor mu ve istenilen sonuca ne kadar sürede ulaşabiliriz diye tahminde bulunmak için.

Seo hocası bence kesinlikle kötü bir firma değil ki bunu seo kelimesinde onca site içerisinde birinci olduğu bir nebze kanıtlar.

Şimdi ben şahsen bir seo firması ile çalışmak isteyip ortalama 5 ile 15 bin tl arası parası verip ilk sırada olmak için yada en azından ilk sayfada olmak için veriyorum kalkıpta ikinci üçüncü sayfada olmak için vermiyorum.
Eğer ki deseler biz sizin sitenizde seo çalışması yapacağız site genel olarak veya belirli konuda bulunduğunuz sıralamadan üst kısma çıkacaksınız deseler eyvallah ama benden kelime isteyip o kelime üzerinden çalışma yapmak istiyorlarsa o zaman ben paranın karşılığını isterim

yanlışım varsa afola