mstfaclk iyi akşamlar hocam. Siteniz 1 ay kadar önce yetersiz içerik sebebi ile dizinde kabul görmemiştir. Ancak, içerik yeterliliği bakımından gelecekte daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Bu sebeple "sık sık kontrol edilmek şartı ile" sitenize onay vermeyi düşünüyorum. Şöyle bir durum var ki, reklam yerleşiminiz spam film sitesi izlenimi vermektedir. Bu reklam anlaşıyı kullanıcı odağından uzak görülmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırabilirseniz haber verin ve onayı verelim.
NOT : Kategorimde bulunan tüm siteleri aylık periyotlarla kontrol ediyorum. Sitelerde amacından şaşma ya da dizin kurallarına aykırı bir durum gördüğüm zaman, çok çok özel bir not düşerek(bu not muhtemelen bir daha dizine kabul edilmemenizi sağlayacaktır) dizinden kaldırıyorum. Bilgilerinize.
NOT : Kategorimde bulunan tüm siteleri aylık periyotlarla kontrol ediyorum. Sitelerde amacından şaşma ya da dizin kurallarına aykırı bir durum gördüğüm zaman, çok çok özel bir not düşerek(bu not muhtemelen bir daha dizine kabul edilmemenizi sağlayacaktır) dizinden kaldırıyorum. Bilgilerinize.
Öncelikle size de iyi akşamlar hocam,
1 ay önce forumumuz çok aktifti o yüzden bloğu yeni açmıştık yetersiz içerik mevcuttu yani reddilmesi gayet normaldi. Güncel bir şekilde içerik girmeye devam edeceğimiz konusunda şüpheniz olmasın. Bu hafta sonuna kadar tema ile ilgili yapısal sorunları hallediyoruz. Ondan sonraki hafta çok daha aktif bir şekilde içerik gireceğiz, kontrol etmeniz de hiçbir sakınca yoktur. Reklam yerleşimi genel olarak Adsense uyumlu yerleşim gerçekleştirdik hocam. Kullanıcıyı boğan bir reklam tasarımı kullanmamaya özen gösterdik.
Topu topu sitede 3 adet reklam var zaten. 1 yazı içi diğer 2 si sağ ve sol blok. Eğer yine de uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız belirtmeniz halinde bu haftasonu onu da güzel bir şekilde düzenleyip size yazabilirim. Teşekkür ederim.