Yasin Ergül

Tartışacak değiliz merak etmeyin bizim konuya yazmamızın sebebi hesabınızın kullanım yaptığını göstermektir. Facebook, Youtube gibi siteleri örnek göstermemin sebebi sizin gibi birçok webmaster arkadaşın hayal ettiği site düzeyini baz alarak yazıyorum yani siz facebook gibi site kurdunuz bu neden ile suspend edildiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın.

VDS almanız sizin avantajınıza bugün biz sitenizi suspend ederiz yarın farklı hosting firmasından yine hosting ile devam ederseniz onlar suspend ederler er yada geç hesabınızı VDS geçirirsiniz fakat şuan geçtiğinizden dolayı maliyetiniz daha az olacaktır.

Bizim amacımız size VDS satmak değil bunu yanlış anlamayın bizim amacımız sizin bu kullandığınız hesabın artık hosting ile devam etmesinin projenize zararı olacağını ve ilerlemeyeceğini bildirmektir.

VDS ürününü başka firmadanda alabilirsiniz ve şuanda zaten başka firmaya geçtiğinizi görüyorum.

Şikayet konusu değil diyorsunuz fakat firma adımızı yazarak burada bizi şikayet edercesine konu açıyorsunuz ve burada konuyu okuyanlarda biz bilerek hesabınızı suspend etmişiz gibi bir imaj sergiliyor fakat biz size loglar ile cevap veriyoruz.