lostyazilim
tr.link

Genel Sağlık Sigortası Hakkında

27 Mesajlar 3.230 Okunma
lstbozum
tr.link

SerhatAYDIN SerhatAYDIN SerhatAYDIN Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)
Merhabalar,
Internete bakınırken bir forumda GSS borçu ile alakalı bir yazı gördüm bakınayım dedim ve Genel Sağlık Sigortası olduğunu şimdi gördüm ve bi bakayım benim borcum var mı diye ve karşıma 5.875 TL borç görünüyor.

Şimdi borç başlangıcı 29.02.2012 tarihinde başlıyor. Ve ben bu dönemde öğrenciyim hiç bir şekilde gelir kaynağım yok.Ve bu şekilde xx.06.2013 de okulum bitiyor ve 2 aylık bir boşluktan sonra bir işe giriyorum yine birşey yaptırmadım bilgim yoktu ve 01.09.2013 tarihinde ise başlıyorum 10 ay çalıştıktan sonra 30.05.2014 tarihinde işten çıkıyorum askerlikten dolayi ve biraz erken çıktım ama eylül ayında yani 11.09.2014 tarihinde beni askere çağırdılar ve bende vatani görevi yapmak için gittim çok şükür 11.09.2015 tarihinde geldim bu 1 senelik askerlik dönemi bile bu borcun içinde ve şuan Şubat ayının bile borcu yansıtılmış. Kısacası 4 senelik borcun içinden 3 senesi gelirim olmadığı halde yansitilmis ne yapmam lazım bu borcu sildirmek için.

Kısa bir süre sessizlik...
wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidip gelir testi yaptırıp durumu anlatırsan silinmesi gereken kısmı siler diğerini tahsil ederler fakat 30 ekim son tarihti, şimdi ne olur ne biter bilmiyorum. Ben gitmedim testi de yaptırmadım o parayı da ödemedim ödemeyeceğim.

Kaymakamlık binasıyla beraber oluyor genelde bu syd vakıfları, ya da netten ilçende bulunanın adresini bulabilirsin. Konu sonrası ne oldu ne bitti bilgilendirirsen sevinirim.
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidip gelir testi yaptırıp durumu anlatırsan silinmesi gereken kısmı siler diğerini tahsil ederler fakat 30 ekim son tarihti, şimdi ne olur ne biter bilmiyorum. Ben gitmedim testi de yaptırmadım o parayı da ödemedim ödemeyeceğim.

Kaymakamlık binasıyla beraber oluyor genelde bu syd vakıfları, ya da netten ilçende bulunanın adresini bulabilirsin. Konu sonrası ne oldu ne bitti bilgilendirirsen sevinirim.

Gerekli işlemlerden sonra konu altında sizi etiketleyerek bilgilendircem.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Birde faiz binmiyor mu borca :) gülermisin ağlarmısın? neyin borcuysa artık..

İlaveten: Öğrenci olduğunuzu ve askerlik dönemini düşerler, Memur çocuğuysanız 25 yaşına kadar babanızın üzerinde kalma hakkınız var tekrar babanızın üzerine geçebilirsiniz yalnız o çalıştığınız 11 ay sigortalıysa sıkıntı çıkabilir.
Rekomedya SerhatAYDIN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

İlaveten: Öğrenci olduğunuzu ve askerlik dönemini düşerler, Memur çocuğuysanız 25 yaşına kadar babanızın üzerinde kalma hakkınız var tekrar babanızın üzerine geçebilirsiniz yalnız o çalıştığınız 11 ay sigortalıysa sıkıntı çıkabilir.

hahaha
SerhatAYDIN

kişi bu mesajı beğendi.

tecnomedyanet tecnomedyanet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 20 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
sigortaya git hallediyorlar benimde borcum çıktı gittim kadın öğrencimiydin bu tarihlerde dedi bende hiç hatırlamıyorum o tarih aralığını evet dedim sonra tamam borcunu sildim dedi bence çıktım bu kadar :D
SerhatAYDIN

kişi bu mesajı beğendi.

BySaNCeZ BySaNCeZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ö.g.g
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 405 / 330
  • Ticaret 9, (%100)
Serhat ogrenci belgeni al gelir testi belgeni al kaymakamliktan ssk ya git muhtarlikdan fakirlik ilmuhaberi alirsan tamamdir ;)
SerhatAYDIN

kişi bu mesajı beğendi.

Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
hocam hükümetin bu konuda borçlar silinecek şeklinde bir vaadi vardı benimde var 300-400 kadar borç da ben ona güvenip ödemedim :) yakın zamanda silinebilinir. ama hiç gelir testi yaptırmamış iseniz kaymakamlık bünyesindeki vakıfa gitmeniz iyi olacaktır.
SerhatAYDIN

kişi bu mesajı beğendi.

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

• Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

hahaha

1 kez dahi ücretsiz tedavi falan da olmadım bu arada :) bir kaç kez gittim onu da önce vezne sonra muayene sonra vezne sonra test şeklinde 90 lar Türkiyesi ne ise aynını yaşadım, değişen bir bok yok yani ama cidden ödemeyeceğim bu parayı. Hacizle falan alırlarsa bende bu kıyağı unutmam misliyle karşılık veririm artık :D

tecnomedyanet adlı üyeden alıntı

sigortaya git hallediyorlar benimde borcum çıktı gittim kadın öğrencimiydin bu tarihlerde dedi bende hiç hatırlamıyorum o tarih aralığını evet dedim sonra tamam borcunu sildim dedi bence çıktım bu kadar :D

BySaNCeZ adlı üyeden alıntı

Serhat ogrenci belgeni al gelir testi belgeni al kaymakamliktan ssk ya git muhtarlikdan fakirlik ilmuhaberi alirsan tamamdir ;)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

hocam hükümetin bu konuda borçlar silinecek şeklinde bir vaadi vardı benimde var 300-400 kadar borç da ben ona güvenip ödemedim :) yakın zamanda silinebilinir. ama hiç gelir testi yaptırmamış iseniz kaymakamlık bünyesindeki vakıfa gitmeniz iyi olacaktır.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yarın veya perşembe bu işin peşine düşecem.
Ve sonuçları size bildireceğim...
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Hiç gitmeyin. Düşer umuduyla gelir testi yaptırdım. Aksine borç arttı. Ayrıca lise yıllarında düzenli takip ederdim fakat ne hikmetse hiç borcu olmayan bana borç çıktı. İşin özü, belli periyotlarla borç kilitleniyor, ödeyenden kapılıyor para ödemeyip direnenlere de af çıkartılıyor. Yasal soygun.

iyi.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al