AKDNZ adlı üyeden alıntı

Birde faiz binmiyor mu borca :) gülermisin ağlarmısın? neyin borcuysa artık..

İlaveten: Öğrenci olduğunuzu ve askerlik dönemini düşerler, Memur çocuğuysanız 25 yaşına kadar babanızın üzerinde kalma hakkınız var tekrar babanızın üzerine geçebilirsiniz yalnız o çalıştığınız 11 ay sigortalıysa sıkıntı çıkabilir.

LikeSend adlı üyeden alıntı

hahaha

1 kez dahi ücretsiz tedavi falan da olmadım bu arada :) bir kaç kez gittim onu da önce vezne sonra muayene sonra vezne sonra test şeklinde 90 lar Türkiyesi ne ise aynını yaşadım, değişen bir bok yok yani ama cidden ödemeyeceğim bu parayı. Hacizle falan alırlarsa bende bu kıyağı unutmam misliyle karşılık veririm artık :D

tecnomedyanet adlı üyeden alıntı

sigortaya git hallediyorlar benimde borcum çıktı gittim kadın öğrencimiydin bu tarihlerde dedi bende hiç hatırlamıyorum o tarih aralığını evet dedim sonra tamam borcunu sildim dedi bence çıktım bu kadar :D

BySaNCeZ adlı üyeden alıntı

Serhat ogrenci belgeni al gelir testi belgeni al kaymakamliktan ssk ya git muhtarlikdan fakirlik ilmuhaberi alirsan tamamdir ;)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

hocam hükümetin bu konuda borçlar silinecek şeklinde bir vaadi vardı benimde var 300-400 kadar borç da ben ona güvenip ödemedim :) yakın zamanda silinebilinir. ama hiç gelir testi yaptırmamış iseniz kaymakamlık bünyesindeki vakıfa gitmeniz iyi olacaktır.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yarın veya perşembe bu işin peşine düşecem.
Ve sonuçları size bildireceğim...