BiELOF adlı üyeden alıntı

UNKEF 200 lira denilen tema başkası :)

Benim kullandığım şekliyle; http://namazlar.net/sosyete-kurban-pazari/sosyete-kurban-pazarinda/

http://safirtema.com/temalar/webportal-v2-wordpress-temasi/ 150,00 ₺

Tavsiye edebilirim.

Elin oğlu yiyecekse bizimkiler hak ettiğini alsın. Hem piyasa genişler. Kişilerde kendisini geliştirir.



Çok benziyor aslında. Karıştırmışım:)
Aslında haklısın doğru söylüyorsun ama abicim bizimkilerin öncelikle anlayışa/saygıya ihtiyacı var. Çünkü karşısındakini küçük görme takıntısı var. Ben limonwp den tema almıştım 80TL'ye. Tek domaine lisanslı. Tamam haklı.

Ama ben daha sonra o domainimi sattım ve aynı temayı yine tek bir domainde, sadece farklı bir domaine lisanslattırmak istedim. Adam yok anlamadı. Diyorum diğer domaini sattım ondan dolayı başka bir domainde kullanayım, yok...:) Sanki iki farklı domainde kullanıcam diyorum. Domainimi sattıgım için başka bir domaine lisanslayıp dosyaları gonderecek o kadar. Neymiş..tekrar ürün parası veya ürün parasının birazını ödersem yapabilirmiş.

Öyle elimde dosyaları kaldı. Ha onun benden haksız istediği ikinci bir ücretin on mislini ödeyip başkasına kırdırtıp wareze düşmesini de sağlayabilirdim ama yapmadım. İnsanlık bizde kalsın.

Bu nedenle üzülerek Türk geliştiricilerden, hele hele bu işi yeni yeni kapmaya çalışanlardan uzak duruyorum. (yıllardır web işleriyle uğraşsa da amatör böyleleri)