3 günlük hikayem;
reseller paketim aşırı cpu vs sebeplerden zırt pırt firma tarafından kapatılınca bir sunucu kiraladım
ve ücretiz Webuzo kurdum...
1-2-3-4 derken 5 domainide ekledim ama her defasında boş Webuza default sayfası gelince kıllandım, biraz araştırdım acaba free lisansta domain sınırımı var diye ama bulamadım... Hı bu arada araştırırken bir yandanda sunucuyu kurcalamaya devam ettim. Sonra dedimki bu sunucuda problem var haydi baştan kurdum sunucu ve webuzoyu...
1-2 domain ekledikten sonra iyice ifrit oldum acaba yine yaparmı diye bunları düşünürken, centos web panel kurayım dedim, hop sunucu bir daha yeninden kuruldu, centos web panel kurdum ilk kullanıcıyı oluşturduğumda default web sitesinide girdim (aynı zamanda benim ns1'li ve ns2'li nameserver olur kendileri) dnsler bugünlerde biraz hızlı biliyorsunuz, çat diye güncelliyor en azından introdns öyle diyor...
Neyse efendim şuan introdnste hala Dns kaydı geri döndü diyor Looop dedikçe benim kafamda loop olmaya başladı...
Lütfen biri çıkıp bana webuzo sınırsız domain ekliyor diyebilirmi.. yani 5 olayı sadece benim yaşadığım bir sıkıntımı yoksa ne bileyim.
Hadi canlar bi el atin hele...
Kafam loop oldu