Hocam forumda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum hatta :) Bu yüzden pek bir bilgim yok yaptığınız çalışmalarla ilgili. Ancak birkaç tavsiye vermek isterim.

Şimdi bu internet sektörü öyle büyüdü ki önüne gelen site açıyor. Artık öyle bir noktaya geldik ki her alanda birkaç site kemikleşmiş bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu her alanda böyle. Eskiden de böyleydi diyeceksiniz ama eskiden örneğin oyun oyna kelimesinde kemiklesmisti siteler ancak şimdi adamlar popüler oyuna ait domain alıp orda başa oturmaya çalışıyor. Çünkü biliyorlar bi kraloyun ile baş edemeyeceklerini. Bu yüzden alt kelimelere oynamak gerek artık. Örneğin çok ilgi çekici bir haber buldunuz veya bir gelişme hemen bloglayip yani paylaşıp indexletin. Sonrasında bu konuya link sağlayın bu konuyu paylaşın her yerde gerekirse tanıtım yazısı alın konu ile alakalı. Çünkü o kelimede yükselince sitenize 100 kişi girdiğinde eminim 10 kişinin aklının bir yerinde kalıyordur siteniz. Ve bir sonraki arayışlarında başvuracakları ilk yerlerden biri sizin siteniz olacaktır. Sonuç olarak küçük kelimelerde yükselmenizi tavsiye ediyorum.