-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizin mantığınıza göre her şeyin temelinde özentilik var. Twitter, favori butonunu beğen butonu yaptı facebooktaki gibi... Ondan önce facebook, twitterdaki hashtag özelliğini eklediler. Facebook, vine ile instagram gibi video ağırlıklı sosyal ağlarla rekabete girebilmek için video konusunda kendisini geliştirdi, erişimlerini vs arttırdı... Hepsi özentilikten yapılmış olmalı size göre? Yoksa rekabetten mi? Kendi sitelerini geliştirmekle ilgili hiç olamaz bence... Yanlış anlamayın ama olaylara çok sığ ve dümdüz bakıyorsunuz.
Ayrıca, şu an ekipteki herkesin cebinden kişi başı 5 lira çıktı, başka masraf olmadı. Kişi başı 5 lira ile yapılabilenler için ayneen.com'un sabah, milliyet, iha gibi sitelerdeki haberini görmediniz galiba? Anadolu Ajansının, biz ekiple beraber çalışırken fotoğraflarımızı çekmek için bize ulaştıklarını ya da Radyo A'nın bizim ekipten biriyle bu proje hakkında programına konuk istemeleri bence gayet güzel işler yaptığımızı gösteriyor olmalı bence. Üstelik ekipten her bir kişiden sadece kişi başı 5 lira ile oldu bunlar, diğer masrafları dersin hocası karşıladı. Yanlış anlamayın, 5 lirayı haber yazmaları için harcamadık, afiş bastırmak içindi sadece. Umarız daha iyi yerlere gelirsek daha iyi şeyler yapmayı planlıyoruz, önümüzdeki tek engel maddi yetersizlik işte. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Öncelikle hayr'lı olsun.
Arkadaşlar belki yeterli desteği bulamadıkları için bunu kullanmayı başlangıç olarak düşünmüşlerdir. Diğer bir konu, her ne kadar facebook var olsa da, bu projeyi sadece Türkiye'deki üniversiteliler için düşünmüş olabilirler. Tabi daha sonra üniversitelilerin dışında üyelik kabul etmezlerse tutar.
Mesela kayıt olurken sadece üniversitelilerin okullarına ait uzantılı ve onaylı mailler ile kayıt kabul edebilirler. Hatta eğer üniversite uzantılı mail almanın bir yolu varsa şayet, üniversite kimliklerini mesaj yolu ile göndermelerini isteyebilirler. Böylece çok ilgi çekici bir proje olabilir. Bu benden bir fikir olsun.
Desteklemek için üye oldum.
Ayrıca konu dışı ama söylemek istiyorum, eğer codecanyon veya themeforest'te varsa eğer güzel portal tarzı temalar vb. önerir misiniz ben bulamıyorum diye konu açtım. Hatta bulana ücret vereceğimi söylesem de bir kişi dahi yorum yapmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@ogzhntr, demek istediğimi ısrarla anlamamakta diretiyorsunuz. Bu foruma üye olduğunuza göre ve imzanıza bakınca webmaster işlerinden az çok anlıyorsunuz demektir. Konuda da yazılmış ''üniversite öğrencileri tarafından sosyal ağ'' diye ve siz bunu bile bile özgün tasarım diyorsunuz. Sosyal ağ için çok işlevsel ve fonksiyonlu, daha önce hiç yapılmamış özgün bir tasarım ve kodlama ile script yaptırmak için maliyetin xx.xxx TL olabileceğini tahmin etmeniz, ki bunun hakkında araştırma yapıp teklifler aldım ve başlangıç rakamı en düşük olarak 3 ile başlıyor bu fiyatın, bir kaç üniversite öğrencisinin 5 haneli rakamlarda masrafları karşılayıp, sizin karşınıza tamamen bir özgün tasarımla çıkmamasını eleştiriyorsunuz? Dikkatinizi çekiyorum, bunu yapanlar öğrenci, bir iş adamı ya da elinin altında milyarlar olan şahıs(lar) değil. Olaya çok sığ bakıyorsunuz derken bunu kastediyorum.
Hep derim, görmenizi sağlayan gözleriniz değil, göz kapaklarınızdır. Olayların arkasında yatan ufak detayları fark etmedikçe kendi etrafınızda dönersiniz, bir adım bile ileri gidemezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Script falan bir kenara bu işlerde en önemlisi fazla ,gerçek kullanıcı olması eğer güncel tutarsa insanlar girmek için bir neden bulursa arkası gelir.
Bana göre olması gerekenler şunlar; Böyle öğrenciler için yapılmış bir sosyal ağ sitesine öğrenci belgesi olmadan üyelik kabul edilmemesi lazım onun dışında üniversiteler e ait ayrı sayfalar oluşturulmalı ve o üniversiteden bir kişiye ulaşılıp ona o sayfasının yetkisi verilmeli oradan duyurular yapılsın aktiviteler falan oluşturulsun gibi..
ZirveSEO
Kurumsal SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Technical Algorithm Engineer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Nice projeler battı , umarız tutar .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Site lorem ipsum dolor sit amet'ler ile dolu. Hakkımızda ve gizlilik gibi sayfalar.
2 kişi bu mesajı beğendi.