lostyazilim
tr.link

Genel Sağlık Sigortası Hakkında

27 Mesajlar 3.215 Okunma
lstbozum
tr.link

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
sigorta biriminde kaşe yetkisi olan kişiyle sıkı muhabbet kur, derdini anlat. Kesinlikle silinecektir.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
wmaraci
reklam

tatarkursad tatarkursad WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 30 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Bu konuda şu sıralar aceleci olmayı suyu kendi suyunuzu bulandırmayın derim.

GSS borçlarının silinmesi ile alakalı bir çalışma vardır.
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/12/11/genclerin-gss-borclari-silinecek

Bu konuyu takip edin olmadı en kötü ihtimal dğer yollara müracat ediilir.

Benimde 500 TL Üni den kalma vardı. transkript i götürdüm sildiler.

yigitcankus yigitcankus balonsatis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Balon İmalat & Üretim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

www.sosyalguvenlikhaber.com sitesinde bu konu ile ilgili bilgiler verildi. Şuan sadece öğrencilik dönemini sildirebilirsin ve geri kalan dönemleri mecbur olarak ödeme durumundasın.

Genel Sağlık Sigortasi gelir testi yaptırmak için tarihler bitti. tekrardan yukarıda yazdığım web sitesinden yetkili olan kişilere soru sorup tam olarak cevap alabilirsin..

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com

SerhatAYDIN SerhatAYDIN SerhatAYDIN Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)

yigitcankus adlı üyeden alıntı

Merhaba,

www.sosyalguvenlikhaber.com sitesinde bu konu ile ilgili bilgiler verildi. Şuan sadece öğrencilik dönemini sildirebilirsin ve geri kalan dönemleri mecbur olarak ödeme durumundasın.

Genel Sağlık Sigortasi gelir testi yaptırmak için tarihler bitti. tekrardan yukarıda yazdığım web sitesinden yetkili olan kişilere soru sorup tam olarak cevap alabilirsin..

Askerlik dönemimi de mecbur silmek zorunda değiller mi?
Askerdeyken ne gibi sigortam , gelirim olucak.
Askeriyenin yapmış olduğu sigorta var.
Bu arada 9 aylık bir boşluğum var hesaplara göre bu zamanın borcunu bana çıkarsınlar o 9 ayı öderim sıkıntı değil.

Kısa bir süre sessizlik...
wmaraci
wmaraci

yigitcankus yigitcankus balonsatis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Balon İmalat & Üretim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
RmX78 ,
Askerlik dönemi siliniyor zaten, onunla ilgili bir değişiklik söz konusu değil. Her şekilde o dönem siliniyor. Bayanlar için de hamilelik borçlanması diye bir olay var.

Askeriye sigorta yapmıyor orada yanlış bir bilgi var, sadece Vatan borcu olduğu için imkanlardan ücretsiz olarak faydalanıyor, TSK 'nın vermiş olduğu bir hizmet gibi düşünülebilir.

9 Aylık borç, faizi ile tahsil edilir. Eğer ödenmemesi gibi bir durumda Devlet Hast. ve SSK-BAĞKUR gibi kurumlardan faydalanamayacaksın ekstra olarak da (net değil) eşinin sigortası var diyelim ondan da faydalanamayacaksın.

Devletin sana sunmuş olduğu GSS öyle ya da böyle kapanması durumunda, yoksa imkanların sınırlandırılabilir.

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com

SerhatAYDIN SerhatAYDIN SerhatAYDIN Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)
yigitcankus ,
Askeriyenin yaptığı "Mehmetçik Sigortası" var.
Bizzat memurlar geldi ve işlemleri yapıp gittiler.
Ve çok şükür sağsağlim geldim ama olurda şehit veya gazi olsaydım aileme sigorta tarafından para ödenecekti böyle birşeydi iş neyse bu olay biraz farklı oluyor konu ayrı bir noktaya gidiyor.
Neyse ben şuan evraklarımı topladım.
Yarın kaymakamlığa gidecem sanırım ordan bazı işlerden sonra SSK ya gönderiyorlarmış oraya gidip ordan sanırım gerekli yerler silindikten sonra ara boşluklarımdaki borcu ödeyecekmişim.
Birde hükümetin seçim vaatlerinde bu borçların silineceğine dair bir söylentisi olmuş.Kimileri de diyor ki ödeme silinirse bu parayı geri almak ile uğraşırsın vs. deniliyor bakalım ne olucak sonucu görecez...
yigitcankus

kişi bu mesajı beğendi.

Kısa bir süre sessizlik...

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Şimdi baktım borcum 54,19 olmuş :) Kesinlikle kuruş ödemeyin bunlara.

iyi.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Okeskin adlı üyeden alıntı

Şimdi baktım borcum 54,19 olmuş :) Kesinlikle kuruş ödemeyin bunlara.

Resmen soygunculuk,

Kalan GSS Prim Borcu
659,25 TL

43 tl ile başlayan sömürü son olarak 65,88 olmuş işin garibi resimdeki tarihe bakarsanız bu ay daha yeni başlamış olmasına rağmen gelecek ayın borcunuda sisteme işlemişler hemde 65,88 TL den. Yurt dışında yaşadığımı ibraz edip durduracağım bu saçma sapan işi.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)
benimde borcum var memur olarak işe başladım ama memurken bile borç işlemiş hemen gittim bildirdim tamam fazlalıklar düşer dedi ama o kısımlar bile düşmemiş hala 2016 da borçlar sıfırlanacak dediler ödemiyorum bekliyorum bakalım nolacak
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidip gelir testi yaptırıp durumu anlatırsan silinmesi gereken kısmı siler diğerini tahsil ederler fakat 30 ekim son tarihti, şimdi ne olur ne biter bilmiyorum. Ben gitmedim testi de yaptırmadım o parayı da ödemedim ödemeyeceğim.

Kaymakamlık binasıyla beraber oluyor genelde bu syd vakıfları, ya da netten ilçende bulunanın adresini bulabilirsin. Konu sonrası ne oldu ne bitti bilgilendirirsen sevinirim.

Benimde birçok vatandaş gibi haberim yoktu ne yazıkkı hastaneye gidince benden ssk nız yok mecbur özel ödeme yapacaksınız diye senelerce hep paralı muayene oldum Allah rızası içinde bir hastane çalışanı hiçbir şekilde bir uyarı yapmadı yada bu GSS ile ilgili bir yazı Hastanelerde görmedim duymadım hiçbir şekilde topluma vatandaşa düzgün bir bilgi verilmedi şimdi biri çıkıpta diyebilir yahu televzyonda gösterdi reklam çıktı felan filen kendim bu sene 1 2 kes denk geldim ancak ben televizyon izleyen biri değilimdir neyse gittik yaptırdık GSS işlemlerini kaymakamlığa gidip gelir tesbiti felan vss sonra giddik SSK ya ödemeleri yaptım 1 2 ay açılır dediler taksitler vardı neyse bu arada hastalandım Böbreklerimde taş çıktı 2 ay geçti halen açılmadı sigortam gittim Devlet hastanesinde paralı muayene oldum muayene ücreti 100tl tomogrofiydi sanırım çektirsim 220tl yol parası verdim 30tl Daha öncesinde ise SSK ya gittim gene yol parası verdim 30tl felan bunlar yetmez gibi acı içinde kıvranıyorum serum yazılmış hemşire hanım serum yok ağrı kesici iğne yapayım diyor onada eyvallah Sağlık olsun ne diyelim Ülkemizin Büyük Hedefleri 2023 Gibi.... Bu arada konuyu açan arkadaş Sakın ödeme yapılandırma birşey yapma borçların silineceği hakkında söylentiler var Ayrıca sahit olduğum bir olayıda açıklıyayaım SSK da beklerken Normal SSK sı olan bir çalışan a Ait 5 bin tl borç bile çıkmıştı bu gibi çok sorunlu ve sıkıntılı bir iş bu iş
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al