LikeSend adlı üyeden alıntı

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidip gelir testi yaptırıp durumu anlatırsan silinmesi gereken kısmı siler diğerini tahsil ederler fakat 30 ekim son tarihti, şimdi ne olur ne biter bilmiyorum. Ben gitmedim testi de yaptırmadım o parayı da ödemedim ödemeyeceğim.

Kaymakamlık binasıyla beraber oluyor genelde bu syd vakıfları, ya da netten ilçende bulunanın adresini bulabilirsin. Konu sonrası ne oldu ne bitti bilgilendirirsen sevinirim.

Benimde birçok vatandaş gibi haberim yoktu ne yazıkkı hastaneye gidince benden ssk nız yok mecbur özel ödeme yapacaksınız diye senelerce hep paralı muayene oldum Allah rızası içinde bir hastane çalışanı hiçbir şekilde bir uyarı yapmadı yada bu GSS ile ilgili bir yazı Hastanelerde görmedim duymadım hiçbir şekilde topluma vatandaşa düzgün bir bilgi verilmedi şimdi biri çıkıpta diyebilir yahu televzyonda gösterdi reklam çıktı felan filen kendim bu sene 1 2 kes denk geldim ancak ben televizyon izleyen biri değilimdir neyse gittik yaptırdık GSS işlemlerini kaymakamlığa gidip gelir tesbiti felan vss sonra giddik SSK ya ödemeleri yaptım 1 2 ay açılır dediler taksitler vardı neyse bu arada hastalandım Böbreklerimde taş çıktı 2 ay geçti halen açılmadı sigortam gittim Devlet hastanesinde paralı muayene oldum muayene ücreti 100tl tomogrofiydi sanırım çektirsim 220tl yol parası verdim 30tl Daha öncesinde ise SSK ya gittim gene yol parası verdim 30tl felan bunlar yetmez gibi acı içinde kıvranıyorum serum yazılmış hemşire hanım serum yok ağrı kesici iğne yapayım diyor onada eyvallah Sağlık olsun ne diyelim Ülkemizin Büyük Hedefleri 2023 Gibi.... Bu arada konuyu açan arkadaş Sakın ödeme yapılandırma birşey yapma borçların silineceği hakkında söylentiler var Ayrıca sahit olduğum bir olayıda açıklıyayaım SSK da beklerken Normal SSK sı olan bir çalışan a Ait 5 bin tl borç bile çıkmıştı bu gibi çok sorunlu ve sıkıntılı bir iş bu iş