Arkadaşlar siz iyi misiniz ? Google kimi sömürüyor anlamış değilim. Bu kadar reklam işlerinden uğraşıp da bu kadar bilgisizce konuşmanız cidden şoke edici.

Sitenizdeki reklama tıklanınca size kim ödeme yapıyor. Google mu yoksa reklam verenler mi ?

Ben ara sıra adwords kullanırım. İlk reklam verdiğim kelimeler zamanında 50 kurus iken suan aynı performans 1 lira oldu. Neden ? Rekabet arttı. Yani reklam veren inanlar daha fazla ödemediği sürece siz daha fazla kazanamazsınız.

Ha neden başka siteler bazen fazla veriyor. E kumar illegal reklamlar da ondan. google reklam veren kişinin yaptığı ödemeden %68 ini size veriyor. Yani tamam bu kesintiyi eleştirin. Sayılmayan tıklamayı eleştirin. (bence bu bile eleştirilmez ama)

Sanki reklam fiyatlarını google belirliyor. Sözlere bakın google Türkiyeyi sömürüyor. Tık başına 20 kuruş veren reklamcı baska bir frma geldiğinde 40 kurus mu vercek.

Ha bir de şunu düşünün. Bu sitede ben hiç şunu görmedim. Arkadaşlar özel bir tema kullandım. Düzenli makale girdim. Özgün ve faydalı oldum. Ama kazanamadım.
Böyle bir şey yok.

Aylık 1000 lira kazanmak için 10 bin lira sermaye koyup dükkan açtım. İlk aylar gelir zararı bile geçemedi. Daha yeni yeni bir yerlere varıyoruz. Siz de sitenizi bir dükkan gibi görüp 10k değil de1k lira masraf etseniz siz de kazanırsınız.

Ha sömürü demişken buyrun size türk firması gittigidiyor. Tık başı ne veriyor gidin bir bakın.