TechnicaL adlı üyeden alıntı
Güldürdünüz beni :) eğer beş yıldız satın aldıysak anında kapatırım siteyi. Bu kadar net söylüyorum, zaten yorumlara bakan net ve aklı başında birisi satın alınmadığını çok rahat anlar. Her yorumda farklı kelimelerle aynı anlam çıkıyor, bir inceleyin derim. Uygulamanın webview olması ise başlangıç. Diğer arkadaşa dediğim gibi size de söyleyeyim,
öğrencilerin açtığı sosyal ağa
milyarlar verip sıfırdan özgün bir tema ve yine aynı şekilde
milyarlar verip özgün bir app ile karşınıza çıkmadıkları için eleştiriyorsunuz? Webmaster forumunda değilim galiba, özgün bir tasarımın ki bu normal bir tasarım değil, sosyal medya sitesi için bol işlevli bir tasarım ve app'nin üç-beş lira olduğu sanılıyor galiba... Elimizden şu an bunlar geliyor, umarız ileride görüşeceğimiz kişilerden bir sponsor veya destek vb. bir şey çıkar da, nelerin yapılabileceğini görürüz. :)
tamam 5 yıldız almamış olun onu geçiyorum.
fakat 2 uygulama var? ben
buna 5 yıldız alındığını söyledim. bu uygulama sizin değil mi? değilse daha kötü bi durum siteyi iframe içine almayı engelleyememişsiniz. ya da playde çift uygulamanız olması işinizee gelmiş. neyse.
ben de öğrenciyim. şuan tek başıma milyarlar vermeden realtime nodejs tabanlı sosyal ağ yazabilirim. ayrıca yine milyarlar vermeden güzel bir android uygulaması da yapabilirim. hem de ekip olmadan, tek başıma.
siz ekip olarak ortaya bunu çıkarmışsınız, vahim olan bu.
sizin yaptığınız hazıra konmak olmuş, yatırım bulunca ne yapacaksınız ki?yazılım firmasına gidip abi bize sosyal ağ uygulaması yapın mı diyeceksiniz?