lostyazilim
tr.link

Üniversiteli Gençlerden Yerli Sosyal Ağımız : ''Ayneen''

83 Mesajlar 13.039 Okunma
lstbozum
tr.link

berbaran berbaran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 118 / 124
  • Ticaret 6, (%100)
TechnicaL hocam çekiliş için çok erken. Onun yerine kizlarsoruyor.com'u bi inceleyin. İlgi çekici bir sürü içerik bulabilirsiniz. Ha bunun içinde üye gerekli. Lakin şayet ve fakat bu tarz birşeyi üyeler olmadan da oluşturabilirsiniz kısaca onedio.com testleri gibi bence çok iyi olur. Facebook ve twittera rakip olmakdan ziyade sanırım kullanmayı düşünüyorsunuz. Ki akıllıcasıda bu olur. Facebook içerisinde sayfa oluşturun ve reklam kampanyası kısmını düşünün derim. TÜRK'lerin Sosyal ağı diyerek güzel bir reklam ve üye çekebilirsiniz.
Fikir çok fazla çıkar bu proje için de birine karar verip maksimum karşılığı almak önemli olan.

Bu arada takip edeni takip ederim https://ayneen.com/@berbaran :D

wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

cudjex adlı üyeden alıntı

uygulamalarının webview olduğunu görünce bastım 1 yıldızı.

ayrıca bi de 5 yıldız satın almışlar çok komik :)

Bu konuda haklısınız uygulama bu kadar basit olmamalıydı
cudjex

kişi bu mesajı beğendi.

RHEngineer RHEngineer Makina Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makina Mühendisi
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 233 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
Tutmaz, hocam.com varken. soru cevap scripti gibi öyle birşey olabilirdir. reelyshout.com'a benzemiş. o bile tutmadı.

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Projeyi beğenmeyenler yorumlarını kendilerine saklasınlar. Para kazanmak için blog,forumdan başka bir şey yapmayan insanlar burada yapılan işi küçümsüyor.

Birilerine köstek olmayı ne zaman bırakacaksınız ?

wmaraci
wmaraci

TechnicaL TechnicaL Ruhumun Afrikası Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)

uygulamalarının webview olduğunu görünce bastım 1 yıldızı.

ayrıca bi de 5 yıldız satın almışlar çok komik :)

Güldürdünüz beni :) eğer beş yıldız satın aldıysak anında kapatırım siteyi. Bu kadar net söylüyorum, zaten yorumlara bakan net ve aklı başında birisi satın alınmadığını çok rahat anlar. Her yorumda farklı kelimelerle aynı anlam çıkıyor, bir inceleyin derim. Uygulamanın webview olması ise başlangıç. Diğer arkadaşa dediğim gibi size de söyleyeyim, öğrencilerin açtığı sosyal ağa milyarlar verip sıfırdan özgün bir tema ve yine aynı şekilde milyarlar verip özgün bir app ile karşınıza çıkmadıkları için eleştiriyorsunuz? Webmaster forumunda değilim galiba, özgün bir tasarımın ki bu normal bir tasarım değil, sosyal medya sitesi için bol işlevli bir tasarım ve app'nin üç-beş lira olduğu sanılıyor galiba... Elimizden şu an bunlar geliyor, umarız ileride görüşeceğimiz kişilerden bir sponsor veya destek vb. bir şey çıkar da, nelerin yapılabileceğini görürüz. :)

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)

TechnicaL adlı üyeden alıntı

Güldürdünüz beni :) eğer beş yıldız satın aldıysak anında kapatırım siteyi. Bu kadar net söylüyorum, zaten yorumlara bakan net ve aklı başında birisi satın alınmadığını çok rahat anlar. Her yorumda farklı kelimelerle aynı anlam çıkıyor, bir inceleyin derim. Uygulamanın webview olması ise başlangıç. Diğer arkadaşa dediğim gibi size de söyleyeyim, öğrencilerin açtığı sosyal ağa milyarlar verip sıfırdan özgün bir tema ve yine aynı şekilde milyarlar verip özgün bir app ile karşınıza çıkmadıkları için eleştiriyorsunuz? Webmaster forumunda değilim galiba, özgün bir tasarımın ki bu normal bir tasarım değil, sosyal medya sitesi için bol işlevli bir tasarım ve app'nin üç-beş lira olduğu sanılıyor galiba... Elimizden şu an bunlar geliyor, umarız ileride görüşeceğimiz kişilerden bir sponsor veya destek vb. bir şey çıkar da, nelerin yapılabileceğini görürüz. :)

tamam 5 yıldız almamış olun onu geçiyorum.

fakat 2 uygulama var? ben buna 5 yıldız alındığını söyledim. bu uygulama sizin değil mi? değilse daha kötü bi durum siteyi iframe içine almayı engelleyememişsiniz. ya da playde çift uygulamanız olması işinizee gelmiş. neyse.

ben de öğrenciyim. şuan tek başıma milyarlar vermeden realtime nodejs tabanlı sosyal ağ yazabilirim. ayrıca yine milyarlar vermeden güzel bir android uygulaması da yapabilirim. hem de ekip olmadan, tek başıma.

siz ekip olarak ortaya bunu çıkarmışsınız, vahim olan bu.

sizin yaptığınız hazıra konmak olmuş, yatırım bulunca ne yapacaksınız ki?yazılım firmasına gidip abi bize sosyal ağ uygulaması yapın mı diyeceksiniz?
sorueki Bilbaz

kişi bu mesajı beğendi.

ozergul.net/com

TechnicaL TechnicaL Ruhumun Afrikası Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)

tamam 5 yıldız almamış olun onu geçiyorum.

fakat 2 uygulama var? ben buna 5 yıldız alındığını söyledim. bu uygulama sizin değil mi? değilse daha kötü bi durum siteyi iframe içine almayı engelleyememişsiniz. ya da playde çift uygulamanız olması işinizee gelmiş. neyse.

ben de öğrenciyim. şuan tek başıma milyarlar vermeden realtime nodejs tabanlı sosyal ağ yazabilirim. ayrıca yine milyarlar vermeden güzel bir android uygulaması da yapabilirim. hem de ekip olmadan, tek başıma.

siz ekip olarak ortaya bunu çıkarmışsınız, vahim olan bu.

sizin yaptığınız hazıra konmak olmuş, yatırım bulunca ne yapacaksınız ki?yazılım firmasına gidip abi bize sosyal ağ uygulaması yapın mı diyeceksiniz?

Bu mu yani bakış açınız? Bir söz vardır, lafla peynir gemisi yürümez. Eski bir laftır, anlamı çoktur.

Linkini verdiğiniz uygulama da haklısınız, o bizim uygulamamız, diğerini kim ve neden yükledi bilmiyoruz. Siz öğrencisiniz ve yapabilirsiniz, yapamazsınız dedim mi? Önemli olan bizim ekipte yapabilecek birinin olup olmaması ve ne yazık ki bu konuda bilgisi olan birisi yok. Biz de hazır kullandık yani ne yapabiliriz? Başkası gibi biz kodlamadan anlamıyoruz, boş ver sosyal ağı mı diyelim? Yoksa, hem sosyal yazabilir hem de app kodlayabilir olup da var olanları hiç de mantık çerçevesine sığmayacak şekilde eleştirse miydik?

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
Güzel bir fikir ve güzel bir proje. Başarılar hocam.

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Yerli olduğu için destekliyorum lakin marka olucak bir isme sahip olduğunu düşünmüyorum. Ayneen sanki bir mizah platformu ismi gibi durmuş ve her kesime hitap etmiyor. İkincisi ise script. İnşAllah en kısa zamanda güncellerler çünkü scripti 10 doları geçtim şifresi kırılmış halde internette mevcut ve benimde arşivimde var :)

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)

TechnicaL adlı üyeden alıntı

[/B]
Bu mu yani bakış açınız? Bir söz vardır, lafla peynir gemisi yürümez. Eski bir laftır, anlamı çoktur.

Linkini verdiğiniz uygulama da haklısınız, o bizim uygulamamız, diğerini kim ve neden yükledi bilmiyoruz. Siz öğrencisiniz ve yapabilirsiniz, yapamazsınız dedim mi? Önemli olan bizim ekipte yapabilecek birinin olup olmaması ve ne yazık ki bu konuda bilgisi olan birisi yok. Biz de hazır kullandık yani ne yapabiliriz? Başkası gibi biz kodlamadan anlamıyoruz, boş ver sosyal ağı mı diyelim? Yoksa, hem sosyal yazabilir hem de app kodlayabilir olup da var olanları hiç de mantık çerçevesine sığmayacak şekilde eleştirse miydik?

tam olarak dediğiniz şekilde yapmalıydınız...

"boşver sosyal ağı"
yoksa burda tonlarca eleştiriye kurban olursunuz işte..
başarılar.
Bilbaz

kişi bu mesajı beğendi.

ozergul.net/com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al