cudjex adlı üyeden alıntı

tamam 5 yıldız almamış olun onu geçiyorum.

fakat 2 uygulama var? ben buna 5 yıldız alındığını söyledim. bu uygulama sizin değil mi? değilse daha kötü bi durum siteyi iframe içine almayı engelleyememişsiniz. ya da playde çift uygulamanız olması işinizee gelmiş. neyse.

ben de öğrenciyim. şuan tek başıma milyarlar vermeden realtime nodejs tabanlı sosyal ağ yazabilirim. ayrıca yine milyarlar vermeden güzel bir android uygulaması da yapabilirim. hem de ekip olmadan, tek başıma.

siz ekip olarak ortaya bunu çıkarmışsınız, vahim olan bu.

sizin yaptığınız hazıra konmak olmuş, yatırım bulunca ne yapacaksınız ki?yazılım firmasına gidip abi bize sosyal ağ uygulaması yapın mı diyeceksiniz?

Bu mu yani bakış açınız? Bir söz vardır, lafla peynir gemisi yürümez. Eski bir laftır, anlamı çoktur.

Linkini verdiğiniz uygulama da haklısınız, o bizim uygulamamız, diğerini kim ve neden yükledi bilmiyoruz. Siz öğrencisiniz ve yapabilirsiniz, yapamazsınız dedim mi? Önemli olan bizim ekipte yapabilecek birinin olup olmaması ve ne yazık ki bu konuda bilgisi olan birisi yok. Biz de hazır kullandık yani ne yapabiliriz? Başkası gibi biz kodlamadan anlamıyoruz, boş ver sosyal ağı mı diyelim? Yoksa, hem sosyal yazabilir hem de app kodlayabilir olup da var olanları hiç de mantık çerçevesine sığmayacak şekilde eleştirse miydik?