-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Godaddy Alan Adı Ön Siparişi Nasıl Yapılır ? Godaddy Alan Adı Ön Siparişi Para İadesi yapılıyormu nasıl birde almak istediğim domain zaten alınmış diyor ve teklif veremiyorum ayrıca tek fiyat 74.99 tl bu nedir bu paketi aldıktan sonra mı acaba sipariş verebiliyoruz son olarak ; resmen etiket belirte belirte yazdım ki wmaracı.com a faydam dokunsun :) index açısından saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Yeni çıkacak bir uzantı içinse başka firmalardan da ön sipariş verebilirsiniz şansınız artırır
Godaddy den domaini aldım diye Domain sizin olacak diye bir şey yok iyi bir domain ise başkalarına o domaini almak isteyecektir.
Hangi firma kaparsa domain onundur.
Godaddy backorder da ödedeğimiz ücreti backorder kredisi olarak geri veriyor başka türlü parayi hesaba veya kredi kartına geri alabiliyormusun bilmiyorum
Fakat ön sipariş farklı olabilir iyice arastirman gerekli
Fakat sizin yaptığınız işlemi tam çözemedim backorder ile domain mi almaya çalışıyorsunuz yoksa yeni çıkan bir uzantıtimi almak istiyorsunuz
Backorder ile domain almak istiyorsanız backorder yalıp ücretini ödeyip bekleyeceksiniz godaddy kaparsa domini sizden başka kimse backorder yapmamış direkt sizin olur backorder yapmışsa açık artırmaya girer en yüksek teklifi veren kazanır
Baska bir firma domaini kaparsa domaini kaybedersiniz godaddy paranıZi backorder kredisi olarak yükler başka türlü bir iade şekli varmi bilmiyorum o kredi ile başka backorder yapabilirsiniz aynı uzantı için galiba
1 kişi bu mesajı beğendi.