-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siz de, mesajımda yazdığım gibi ''mantık çerçevesine sığmayan eleştiri'' yaptığınızı kabul ediyorsunuz, tamam o zaman ne diyelim. Ayrıca, eleştiri kelimesinin anlamı, olumlu ve olumsuz görüşler belirtmektir. Bilgi yüklü merkep diye bir deyim vardır, bilgiye sahip olanların bildiklerini hayata geçirmemesi anlamına gelir. Biz de bunun tam tersini gerçekleştirmek için çabalıyoruz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
10$ dolarlık script ile milyarlar kaldırmak istiyen yeni bir oluşum daha.
Talep çok ise demek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Şimdilik hazır ve basit bir sistem olarak görünse de ileriki günlerde güncelleyebileceklerini düşünüyorum. Bundan önce birçok site açıldı. Gerek hazır, gerekse özgün tasarım ile. Ancak hiçbiri tutma başarısını ne yazık ki gösteremedi. Ben kayıt olarak, aktif durarak elimden gelen desteği vermeye çalışacağım. Umarım iyi bir proje olur.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
hayırlı olsun nediyelim :)
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başarılı olma olasılığınızın düşük olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise bu ve vb. yorumlar.
Bir iş yapıyorsa kardeşim, özellikle de hedefin yüksekse, karşı tarafa kurumsal olduğunu göstermen gerekiyor.
Biri saçma sapan bir yorum dahi yapsa da böyle polemiklere girmek çok ama çok yanlış. Bu mantalite ile uzun soluklu ve büyük bir başarı imkansız diye düşünüyorum.
Endişe etme, sen gerçekten güzel bir iş yaparsan, bir forumda senin aleyhine bir şey yazan biri senin başarını istese de aşağıya çekemez. Bırak, kim ne yazarsa yazsın, istediği şekilde yazsın. Bu senin için ayrıca bir avantaj. (Reklamın iyisi, kötüsü....)
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle yapılan bu projenin her gün yapılan binlerce projeden bir farkı yok. O yüzden oturup kimse burada birbiriyle kavga etmesin. Arkadaşlar bir araya gelmişler ve bir site açmışlar. Hayırlı olsun diyelim.
Burada yapılan tartışmaların tamamı projenin sunumundan kaynaklanan bir problemden dolayı meydana geliyor. Bilmem kimden yerli sosyal ağ, diyerek duyurursan, insanlar; "ulan niye kendi şeyini bize mal ediyorsun" diyebilir ve haklı eleştirilerde bulunabilir.
Eleştirilerde bulunan arkadaşlar eleştrilerinde haklılar bunu kabul etmek lazım. Eleştirileri kabul edemeyen arkadaş ise üslubunda düzeltmelere gitmezse eğer kendini yıpratır. :) Bu hararetle sabaha kadar dayanamaz. Öncelikle sakin olun ve herkesin her şeyi beğenmesini beklemeyin.
Ya uzun çalışmalar sonucu öğrendiğiniz programlama dilleriyle kodladığınız tamamen özgün bir projeniz "kopya, özenti" vb gibi sebeplerle beğenilmese ne yapacaktınız?
Bir host + script + tema alıp yapılan bir web sitesi için buraya konu açıldığında burada ki insanların "oovvvvvvvvvv harika", "muhteşem bir şey bu" falan demesini mi bekliyordunuz?
Aynenn öyle diyorsanız boşuna beklemeyin. Burada insanlar en fazla domaininize değer verirler. Tabi bir de sisteminizi kendiniz yapsaydınız ona verirlerdi. Ha birde fikir özgün olsaydı ona...
Kısacası ekip olarak bir şeyler yapmak güzeldir ve kendinizi geliştirme fırsatı bulursunuz. Size tavsiyem eleştirilere cevap vermek yerine, iyi yanları vs varsa eğer alabildiğiniz kadarını alın. [B]Fikirleriniz için teşekkür ederiz, demen yeterli.[/B]
Tekrar kolay gelsin...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Konu o kadar büyük ve üzerinde büyük emek varmış gibi lanse edilmiş ki siteyi açınca gülmekten yarıldım.Ancak bu çapta bir proje için 10 USD lık script ile yola çıkılmaz.Hadi madem çıktınız arkadaşım bari sayfaları düzenleyin.Hala Lorem Ipsum.Gerçekten hazır ve kullanışlı özenti olmayan bir şey ortaya çıkarın daha sonra böyle güzel bi şekilde lanse edin.Üzülerek söylüyorum ki olmamış yapamamışsınız.
Fizello - Inspired by Colors
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
üye oldum ve sayfa da oluşturdum. Etkin olarak kullanacağım, bakalım akibeti ne olacak.