Merhaba arkadaşlar, WHM yüklü bir reseller paketim var, Webuzo koşan bir centosa taşınmaya çalışıyorum ancak bildiğim şeyleride unuttum gibi bişeoldu.
Normalde şimdiye sitemi (wordpress) 5-6 host değiştiren biri olarak bu seferkinde fena çakıldım.
WHM'den tar.gz ile yeni sunucuya yedekleri taşıdım ama sanırım dosya sahiplik ve chmod ayarları WHM de ki göre çakılı kaldı, bendeki linux bilgimlede yetersiz kaldım.
veritabanını navicat ile transfer ettim, tar.gz olan yedek site dosyayı extract ettim ancak bu seferde ana sayfa haricinde iç sayfalar açılmadı bir sorun var ama bulamıyorum sebebini...
Konuyla ilgilenen yardımsever bir arkadaş varmı acaba :/
Ek Olarak: Feedback: Şükür hallettim, arkadaşlar sorun Mysql dosyasının eksik taşınması durumundan kaynaklanıyormuş. Navicat ile "Transfer" bölümünden eski sunucudan yeni sunucuya direk atmıştım (daha önce böyle bir sıkıntı olmazken bu kez başıma geldi) Table sayılarında baktığımda gördüm.
Çözüm: Navicatta eski sunucudaki db'yi önce Dump SQL File - Structure and Data ile dosyayı indirelim, sonra Execute SQL File ile geri restore edelim.
İyi akşamlar