Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bu durumun düzelmesini beklemeyin. Neden mi? Kısaca açıklayayım;
Metro'da şehirlerarası sefer yapan araçların çoğu ŞAHISLARA aittir. Benim arkadaşımın da Metro Turizm'de otobüsleri var. Neler yapıp yapmadığını az çok o arkadaşımdan biliyorum. Adamları minibüs hattı gibi kullanıyorlar. Adamlar da mal kendilerinin olduğu için kendi kafalarına göre hareket etme lüksüne sahip oluyor. Bu nedenle firmaya şikayet etseniz de geri dönüş alamıyorsunuz.
Önerim; olabildiğince bu adamlardan yolcu veya trafikte uzak durmaya çalışın. Bu arada konuyu yazan arkadaşa da bir dip not geçeyim
Türkiye'de 60 tabelasını gördüğünüz yerde tabelaya kanıp 60'la giderseniz ÖLÜRSÜNÜZ. 60'ın üzerinde giderseniz en fazla hız cezası yersiniz. Unutmayın ki; HAKLI VE ÖLÜ olmak işinize yaramaz
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
ebagcuvan ben seni çok iyi anlıyorum hocam zaten :) Ben 2 yıl kadar motosiklet sürdüm ve bu süreçte 3 farklı yerden güvenli sürüş eğitimi aldım. Daha sonrada aile baskısı nedeniyle motorumu satıp araba aldım. Motosiklet sürerken bahsettiğin olayın benzeri olaylarıfazlasıyla yaşadım. Bu durumda sizin yapacaklarınız zaten kısıtlıymış, ben sadece genel dip not olarak iliştirdim :)
utkubrs Abim İstanbul'a misafirim olarak gelmişti, seninkinin benzeri bir olayı yaşadık ve iyi frenleme yapmasam sinek gibi yapışacaktık bir kenara. Bir de adamlar bize artistlik yapmıştı suçlu bizmişiz gibi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Avi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mekanik
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bir metro truzim klasiği daha
hiç unutmam.dudullu terminalindeydim. gece 12 arabasına bilet almıştım. bekleye bekleye gece yarısı saat 0.3 oldu bizim otobus yok ortalıkda. koştur babam koştur. nafile. sonra sonra öğreniyoruz ki olmayan otobuse bana bilet kesmişler.
BÜYÜK KONUŞUYORUM
yayan giderim metro truizm ile gitmem aman diyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir Seni Bilirim,Birde İsmin Gecince Sızlayan Kalbimi..!!