İçeriği sildiğinizde google aramalarıyla gelen ziyaretçilerin hemen çıkması sıralamanızı etkileyecektir emin olun.
Bu konuyu şöyle kapatalım yayınlamak isteyenler memnun olanlar kendilerince zararsız ve kazançlı olduğunu bir şekilde savunacak ve haklı sebepler oluşturacaklardır.Zira tam tersini düşünenler de.Ben zararlı buluyorum ve bu nedenle bir getirisi olduğunu düşünmediğim için de yayınlamıyorum.
Ayrıca şunu da eklemeliyim ki daha önce 3-4 tane yayınladım ve facebook dahil birçok alanda paylaşıldı yazılar ve tıklama da aldı ve hatta google aramalarından bile ziyaretçi alanlar oldu.Buna rağmen bumerang skoru artmadığı gibi teklifler de değişmedi aynı teklifler gelmeye devam etti ben doğan medya grubunun dürüst iş yaptığını sanmıyorum.Sebeplerden biri de bu.
Daha önce hem al hem sat ortaklığı vardı paraları ödemeden siteyi kapattılar ve şuan yayında olan hepsiburada ortaklığında da paraları ödemiyorlar.Bumerang öyle değil dediğinizi duyar gibiyim evet ödeme alanlar olmuş olabilir fakat facebookta yorumları takip ettim 40-49 tl arası kazancı olup aylardır teklif gelmediğini yazanlar hiç de az değildi.
Bütün bu zararlı olduğunu düşündüğüm şeylerin yanında ödeme alacağınız bile belli değil.Güvenmiyorum onlara