Google'ı severim ve bugüne kadar ne bu forumda ne de başka bir yerde asla kötülemedim. Fakat kötüleyen kişilere karşı tavrınızı hiç beğenmedim. Foruma karşı tutumunuz (ki bu forum, üyeleri sayesinde var oluyor) ve 500 civarında mesajınız olması ise gerçekten ilginç.

Size bir şey söyleyeyim. Bunu daha önce de, forumda açıkladım. Belki okumamışsınızdır diye tekrar yazayım. Eskiden yalnızca Google News üzerinden haberleri takip ederdim. Fakat sadece sizin gibi haber sitesi açanlardan dolayı artık News'e fazla girmiyorum. Girdiğimde ise tek amacım, tıklama (olta) haberciliği yapan sözde haber sitelerini şikayet etmek oluyor.

Arestr adlı üyeden alıntı

hocam öncelikle hayırlı olsun der daha iyi yerlere gelmenizi dilerim kazananları görmek bizleri mutlu ediyor. Yalnız tavırlarınız hiç hoşuma gitmedi emin olun o kazandığınız paranın kat kat fazlalarını kazananlar oldu burada olmaya da devam edecek kendinizi google filan sandınız herhalde bu alemde kral benim filan gibisinden. İnsanlara karşı üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim hiç kimseyi küçümseyemezsiniz kim ne yapsın sizin 100 hit almayan sitenizi demekte nedir. Evet kopya içeriklerle bir yerlere gelceklerini sananlar var ama bir çocuğa bakar gibi sitesiyle ilgilenenler de var hiti ne olursa olsun.


yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca noktalama işaretlerine dikkat edebilirsiniz :)