Yahu sonra adımız baltalayıcı çıkıyor, diğer konuda da söyledim.Bu script satan elemanlar salak mı ? Niçin milyon dolarlar kazanmak var iken sözde milyon dolar kazanıcak insana hemde çok ucuza scriptlerini satıyorlar ? Amaç çok açık değil mi arkadaşım ? Sizin gibi 2 günlük maymun iştahı olan insanları kullanıyorlar işte.Açıyosun siteni yılını doldurmadan kapatıyorsun sonra.

Hayır açıcaksın sözde sosyal ağını bilmem kaç dolarlık var mı javascript bilgin ? Hayatında hiç mysql sorgusu çektin mi ? Node.js javascript kütüphaneleri jquery falan var mı hiç bunlar hakkında bilgin ?

Sanıyorsunuz ki işte 2 düzenlerim,türkçe yaparım.Sağındaki solundaki css ayarlarıyla oynarım oldu sana süper site.Şuan güncel olan o konuya gidin sorun bakalım sistemlerindeki güvenlik açıklarından haberleri var mı ? (Script ama) İnsan değilmi kardeşim bu yapmaz mı ? Yapar.En ufak sorunda adama gidiceksin lan zaten.Muhtaçsın bir kere scripti yazan adama.

Biz yapmayın demiyoruz ki,MVC gibi framework kullananların bir lafı vardır "Amerika'yı tekrar keşfetmenin ne anlamı var ?" gibi,yada "Tekerleği yeniden bulmanın bize faydası ne ?"
Harbiden çok doğru sözdür.Sen şimdi sosyal ağ yapıcaksın niye ? Adama sorarlar niye diye.Ee para kazanmak için olduğu çok bariz ortada kalır.Dolayısıyla taşlarız.Taşlarım ben şahsen.Hiç de ayıbıma gitmez.Çünkü para kazanmak için taklit yapıyorsun.Taklit ile türk milletinin karşısına çıkma daha iyi.Bak sözlükler en güzel örneği.Bin tane ekşi sözlük alternatifi çıktı biri incisozluk gibi tutmadı.Neden ? Çünkü Ekşi'deki yalakalıktan sıkılmış insanlar sansüre hayır vizyonuyla kurdular orayı.Bir vizyon var.İnciyi ayıran bir özellik var.

Siz oturalım da face gibi ama daha iyi site yapalım,parayı götürelim milliyetçilik falan filan kavramlarıyla milleti yürütmeye çalışıyosunuz.

Not:Yazıyı tekrar okudum da biraz aşağılayıcı bir yazı olmuş.Fakat bundan utanmıyorum.Ben birşey yazdığımda beni mantıklı şeyler ile bir projemde bile olsa yerin dibine sokan adama şapka çıkarırım ben.Çünkü yerin dibine inmeden,en yükseğe çıkamam ve bunu en iyi bilenlerdenim.

Sen gel benim karşıma şöyle şöyle proje var ücretsiz ekip kurup bunu yapıcaz,para kazanırsak öpüp başıma koyar dağıtırım sizlere de.Ben sana ücretsiz elimdeki tüm imkanlarla yardım etmez isem beni tüm forum halkı ağsosyal yapsın.Ama siz oturmuşsunuz kopya fikirlerle iyi eleştiri bekliyorsunuz.