MinieTool adlı üyeden alıntı

hocam 140 karakter ekledi şimdi değişik oldu bu arkadaşımız bu scriptle yapar fark atar o zaman ? bu scriptle pek bi fark yok ama olayı 140 karaktere bağlamamalısın :D kimse "aa tivitır 140 karakter dur ben tivitıra geçeyim" demez? bence yani

Bir kaç arkadaş onu yapmaya kalkmıştı.Twitter gibi 140 karakter sınırı yerine 255 karakter sınırı ile paylaşım falan yapıyordun.Olay 140 karakterde değil aslında olay tamamen anlık paylaşımdan geliyor.Twitter'de şuan kullanım amacı değişmiş olmasına rağmen ilk başlarda amaç yaptığın her ne varsa onu paylaşmaydı.Bilgisayar başına geçip anlık paylaşım yapamıyacağına göre sistemin mobil olması gerekiyordu.Cep telefonlarının mesajları 160 karakter ile sınırlı.Dolayısıyla kendiside 140 karakter sınırı getirdi.Ekstra 20 karakter silme sebebi ise,kullanıcı adına ayırdığı alan.

Yakın zamanda kaldırıcaklar zaten.Devamını göster olayı mı ne ekliyceklermiş.Kaç yıl eklemek için beklediler :D
Twitter ceo su ben olsam ilk iş kendimi kovardım.Adamda hiç vizyon yok :/

Edit:Twitter'de ilk paylaşımım sarhoş halde yolladığım uçuyorum adında twittir :D