bilgive adlı üyeden alıntı

Aslında yorum yapıp, üste çıkmasına yardımcı oluyorum. Fakat şayet okuyanlar olur ise; yorum yapmaktan vazgeçsinler diye yazıyorum.

Burada aynen yazıyor zaten; Ağırlıklı olarak enerjimizi bir sistemi kodlamaya harcamak yerine pazarlama stratejileri geliştirmeye harcamak istedik.

Yani ben dahil, tamamen pazarlama stratejisinin kurbanı oluyoruz. Hepsi bu kadar basit. Ortada başka tek bir icraat yok.


Bu konuyu açan kişiye bakın isterseniz, bensem gelin lütfen. Ya da açan arkadaşa sorun bir bağlantısı var mı? Daha bu konuyu görmeden önce hocaya sordum, webmaster forumlarında yorum ve eleştiri konusu açayım mı diye? o da benim gibi erken olduğunu düşündü ve açmadım. Tam da sormadan önce webtekno'da yazı yayınlanınca buraya da konusu açılmış. Bende ''ee madem açılmış, ben de gerekeni yapayım.'' dedim ve mesaj attım konuya. Sizin strateji dediğiniz şeyleri biz üniversitede dört senedir okuyoruz. Ama ne ne yazık ki fakültenin İletişim Fakültesi olması nedeniyle kodlama öğretilmiyor. Siz buna rağmen kod yapısından çok pazarlama stratejisinde öne çıkmamızı eleştiriyorsunuz demek, çok güzelmiş, ayakta alkışlanacak bir fikir :) Zaten pazarlama stratejilerindeki becerilerimizle bu noktaya geldik, çünkü en iyi bildiğimiz şeylerden birisi bu... Fakat emin olun ki, buradaki yazı bir strateji değil. Bize kalsa bir-iki ay sonra konusu açılacaktı. Fakat, bir çok yerden destek görünce bir anda binlerce kişiye ulaştı. Bu sadece 10 günde olan bir şey, domain whois sorgusunda görebilirsiniz.