-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ya hepiniz kendınıze göre haklısınız ama o scriptin lisansını alacak sonuçta. gayette güzel script. ilerdede geliştirirse ne ala.
önemli olan siteye milyarlar harcamak , özel script yapmakmı bence değil
bence önemli olan hizmet ve siteye gösterilen ilgidir :D
Ek Olarak:
arkadaş demiş facebook teması ozamanlar kötüydü diye :D İyide kaçırdıgınız bi nokta var arkadaşım. O yıllarda facebook en iyi tasarımlardandı. Yani binlerce sosyal ağ sitesi yoktuki tasarımlı. Sosyal ağ sitesini geçtim diğer sitelerde öyle kötü tasarımlıydılar. Facebookun tasarımı güzel sayılırdı yani. Resmen günümüz tasarımlarına bakarak geçmişteki facebooka kötü diyosunuz :D
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anlatamiyosun ki script benim.degilmi gelisicek kardesim bu neyin kavgasi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
neden olmasın belkide olur veya bu konu bir ders olur farklı bir işte başarılı olur. bu iş para değil cevre işi kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Daha önce ben denedim, gerçekten farklı bir fikrimiz vardı, hala o fikri koruyoruz ve şuan onun benzeri ilginç bir fikir üzerinde çalışıyoruz ama bunun için büyük bir ekip olunması gerekiyor, a'dan z'ye herşeyi bilen insanlar olması gerekiyor. Fikre inanıp gönül verecek insanlar gerekiyor. Ve şuan en büyük sorunum çevremde bu tarz insanlar bulamıyorum.
buduncu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%75)
Eger hazir scripyle yapacaksak bu işi ucretsiz tonla script var gayet iyi calisan. Taa 2007 de bile vardi boyle scriptler. Herkes site aciyordu heves edip 1 ay gecmeden kapamiyordu. Mesele ozgun olmakta ya da belirli bir kitleye ozgu sosyal ag kurmakta. Justin bieber hayranlari vs. gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Evin içini istediğin gibi değiştirirsin. Fakat dışına el sürmezsin, genisletemezsin vb. Bina kurallarina uymak zorundasın. Kendi inşaatını kendin yap.
2 kişi bu mesajı beğendi.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Kardeş facebook ilkti ilk okul arkadaşı bulma ayağına tuttu, twitter tutulmak için ünlülere(manken sanatçı kanal vs) gel bana üye ol takipçi çağır yazı yaz sana şu kadar para (Tweet başına on binlerce dolar ödedi). Sen ne yapıpta ilgi çekeceksin facebook ile giriş twitter ile giriş forumlarda konu aç bu şekilde mi trde yayılacaksın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Beyler hep bu mantık yüzünden bu ülke bu vakte kadar bir şey üretemedi. :)
"Uçak yapalım diyorsun, motoru başka ülkeden alacaksan yapma....
Araba yapalım diyorsun, tasarımını sen yapamayacaksan yapma..."
Bir şeyler icat edilmiş, keşfedilmiş veya üretilmiş olabilir. Ancak daha önceden var olan bir şey diye o işe başlamamak olmaz. Başlayacaksın, belki başlarda kendin tasarlamayacaksın belki bütün ürünleri dışarıdan satın alacaksın ama sen üreteceksin kardeşim EMEK vereceksin. Emek verip üreteceksin ki gelişesin, üretme aşamasına geçmeden gelişme aşamasına geçemezsiniz!
Bu işin sonunda başarılı da olabilirsiniz başarısız da. Başarısız olduğunuz da TECRÜBE kazanacaksınız. Tecrübenizle bu işe kalkışanlara yol göstereceksiniz ki kazandığınız tecrübe bilgiye dönüşsün...
Olaya bu yönden bakınca hiç bir iş BOŞ gelmiyor insana...
"İnsanların umutlarını kırmayın belkide sahip oldukları tek şey odur."
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V