ontedi
Hocam aslında bende bundan bahsettim.
Yani SEO uzmanı program kullanmıyorum diyor. Manuel çalışma yapıyorum paket satıyorum diyor bakıyorsun piyasada hepimizin bildiği programları kullanıyor ama kendi önermiyor. Bir çok SEO'cu çok nadir daha kendini referans gösterebilene rast geldim. Adam SEO'cu ama daha kendi sektöründe sitesi tırt!
Herkes ağız birliği yapmış H1 etiketi kullan italik yap kalın yap şunu yap bunu yap. Bazen öyle sitelere öyle anahtar kelimelerde denk geliyorum ki bu saydığım kuralların hiçbirini yapmamış. Aslında mesele şu
Güncel ve özgün bir site, Takibe değer bir site, akılda kalıcı marka ismi, sabır.
Geri kalan tüm metodları sırası ile uygulayıp incelemek gidişata göre kendin çözmen lazım. Çünkü google zaten bir seferde al öğrettim demek ile olmaz ki. Adamlar sürekli algoritma değiştiriyor zaten. Herkes her kafadan bir ses söylüyor.
Bu yüzden SEO Uzmanı olmak isteyen kişiler deneme yanılma yöntemi yapsın. Benim bile kendi çözdüğüm 3 önemli metod varki %100 sonuç aldım ve ilk sayfalara soktum siteyi. Lakin bunu neden anlatayım ki ? 4 yılımı 5 dakikada anlatmak saçma olmaz mı ? Sonuçta emek vermişim. Sonuçta uğraş vermişim. Yardım etmeyince de bazı konularda ee bildiğini anlatmıyorsun. İyide ben sana bildiğimi anlatırsam benim bilgimin ne değeri kalır o zaman ? Ben 4 yılımı harcadıkdan sonra bir başkasının 5 dakikada hiç etmesini seyretmek mi asla. Yanlış anlaşılmasın SEO'cu bence artmalı. Ama ben benim diyen uzmanlar artmalı ki halk'da SEO ile alakalı bilinçlenir hepimiz kazanırız. Ama bu demek değil ki ben 4 yılımı keza hala kendime SEO uzmanı asla demem SEO'cuyum der geçerim sıradan basit şekilde 5 dakikada bak şunu şunu yap bunu yaparsan şöyle olur diye anlatayım.
Ha anlatanlar varmı. Var. Ama olayı sonundan alıyor. Başından henüz anlatan kimseyi görmedim. Ki anlatmasında zaten!