bulut50

1
wmaracındaki üyeler ölü değil. ortamın öyle bir havası yok. Evet buradan topladığımız üyelerle kuracağız ve daha canlı olacak. Çünkü orada ticaret olmayacak. Belki dışarıya kapalı olacak. Bu yüzden bir rekabet olmayacak ve kimse bilgisini kıskanmayacak.

2
Wmaracıda seo bölümü canlanmaz. Açtığım konulara bakabilirsiniz. 1000 kelimelik makalelerim var. Bir günümü alan araştırmalarım var. Konuyu okuyan kişi 500 yorum yapan 2. Bir teşekür bile edilmiyor.

3
Burada seo konusunu ne zaman canlandırma hareketi yaptıysam sıkıntı yaşasım. Bir konuda yardım istesem hemen simsarlar atlayıp şunu yapalım bunu yapalım şu kadar para alalım diye atladı. Menfaat ve reklamın bu kadar yoğun olduğu ortamda kimse rahatça yazamaz okuyamaz.

4

Benim site kurup oradan belli bir sayı edinmek gibi en ufak amacım yok. Sayı değil marifet önemli. Belki kuracağımız sitede 10 kişi olacak. Nasıl para kazancaz. Ticarette yok. O kadar kolaysa 10 kişilik site ile ticaret olmadan para kazanılabilir mi ?

5

Ben burdan ekmek falan yemedim. Hiç bir ücretli iş yapmadım. Kimlik istemek gibi basit bir güvenlik ihmal edildiği için dolandırıldığımız da oldu.


Yasınızın 35 olduğunu görüyorum. Ve sanki okuma yazmanız var. Şu verdiğim cevaplarım tamamı ama tamamı ilk mesajımda zaten yazıyordu. O yazıyı okuyup da anlamadığınızı düşünmek istemiyorum. Çünkü aptal değilsiniz. Olsa olsa yazımı okumamışsınızdır. Bu da çok büyük bir terbiyesizliktir. Yasım 23. Benden büyük birini bu kadar insan içinde itibarsızlaştırmak istemem. Yolunuza gidin. Ya da şikayet edin. Ama böylesi terbiysizce yorumlara devam ederseniz ben de kabalaşırım.