Kişinin kendi konusunu kapatmak istemesi bence gayet normal birşey çünkü bazen gereksiz yorumlara ve cevaplara rastlıyoruz. Ayrıca moderatörlere en azından birazda olsa yardımcı olur.
Böyle durumlarda konuyu sebebinizle beraber rapor edebilirsiniz.. Ayrıca raporlarla beraber konulara müdahale edilme hızı açısından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu yönde bir geri bildirim de şu an'a kadar almadık. Ki bu tip bir sıkıntı yaşadığımız takdirde moderatör kadromuzu genişleterek bu sorunu rahatlıkla çözebiliriz..
Ayrıca yardım konularının kilitlenmesi daha sonra arama motorlarından aramalar sonucu gelen ziyaretçilerin wmaracı'na üye olduktan sonra aynı konuya cevap yazarak yardım istemesi, yeni bir konu açmasından daha az kirletir forumu.
Hayırlısı olsun diyelim...
Aklımda korktuğum bir şey var... (Burada öyle bir insan yok çok kaliteli ve değerli kişiler ve kişilikler var ama ihtimal olarak)
Premium üyelikler ile değişecek kişilerden ve insanlardan korkuyorum ben açıkçası. *** gibi umutsuzluk var içimde. Gold alan ahkam kesen kişi oluyor, ticarette hep önde duruyor biri bir şey derse herkes destekçisi oluyor... Bu duruma düşebilme ihtimali olabileceğinden buradaki değerli insanları kaybedeceğimden korkuyorum açıkçası...
Aklımda korktuğum bir şey var... (Burada öyle bir insan yok çok kaliteli ve değerli kişiler ve kişilikler var ama ihtimal olarak)
Premium üyelikler ile değişecek kişilerden ve insanlardan korkuyorum ben açıkçası. *** gibi umutsuzluk var içimde. Gold alan ahkam kesen kişi oluyor, ticarette hep önde duruyor biri bir şey derse herkes destekçisi oluyor... Bu duruma düşebilme ihtimali olabileceğinden buradaki değerli insanları kaybedeceğimden korkuyorum açıkçası...
Bu korku sanırım çoğu üyemizde var. Fakat wmaracı'nda premium üyelik büyük oranda araçlar kısmı için sağlanacak.
Yani forumda bir mevki sahibi olma gibi bişey söz konusu olamaz. Buna zaten öncelikle biz izin vermeyiz. Buna izin vermemiz sizden önce bizim zararımıza olur zaten..
Tek tip üyelik mi olacak peki?
Hayır, şu an için aklımızda olan 3 premium üyelik tipi var.