lostyazilim
tr.link

SSD DİSKLİ LİMİTSİZ RESELLER KAMPANYASI | YÜKSEK Güçte Sunucular | Anında Aktivasyon | 9 AY TAKSİT İMKANI!

132 Mesajlar 42.818 Okunma
lstbozum
tr.link

WebMakale WebMakale Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sosyal Bilgiler Öğretmeni
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad Ü** Ö**
  • Mesajlar 725
  • Beğeniler 115 / 169
  • Ticaret 48, (%100)
3 ayı geçti reseller paketi alalalı. 2 sitem var resellerde şuana kadar kesinti yaşadığını hiç görmedim. Sitelerimi kendileri taşıdılar. Sağ olsun oldukça ilgililer. Teşekkürler.
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
wmaraci
reklam

RasimO RasimO Ads Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 440
  • Beğeniler 77 / 66
  • Ticaret 26, (%100)
Pm gönderildi
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Konuyu görmüşken bir şey sormak istiyorum hocam.

1024 MB Ram Normal %20 CPU mikarı Anlık %25 CPU

Bu özelliğin, sitenin hızına etkisi nedir? Yani CPU'nun.
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

LosTTeeN LosTTeeN www.anindahosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Donanım,Yazılım
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)
UNKEF Merhabalar,

Alacağınız resellerde hesap başına verilen CPU ve Ram limiti vardır bu limiiti aştığınızda hesabınız CloudLinux tarafından "Suspend" ediilir. CPU aşımı yapacağınız vakit bu limit dolmak üzere olduğunda sitenizde elbetteki yavaşlama olabilir.

Peki CPU aşımı yapan hesaba ne yapılabilir CPU aşımı yapan hesabınızı resellerden ayrı bir VPS,VDS te tutabilirsiniz. CPU aşan hesabınızı resellerde barındırmanız sizin resellerdeki hesaplarınızı ve bizim o suncuda hizmet verdiğimiz diğer müşterilere sorun yapabilir.

Kısacası CPU aşımı olmadığı sürece firmamızda sorun yaşamazsınız CPU limiti sadece bizde yok diğer bütün firmalarda bu limit vardır üstelik bu limiti en esnek müşteriye sunan firmada biziz fakat müşteri bunu negatif yönde kullanmamalı ve CPU aşımında ilgili hesabı resellerden ayırmalıdır.

CPU aşımında diğer hesaplarınız "Suspend" edilmez her hesap kendi kullanımından sorumludur.

Saygılar.

wmaraci
wmaraci

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

LosTTeeN adlı üyeden alıntı

UNKEF Merhabalar,

Alacağınız resellerde hesap başına verilen CPU ve Ram limiti vardır bu limiiti aştığınızda hesabınız CloudLinux tarafından "Suspend" ediilir. CPU aşımı yapacağınız vakit bu limit dolmak üzere olduğunda sitenizde elbetteki yavaşlama olabilir.

Peki CPU aşımı yapan hesaba ne yapılabilir CPU aşımı yapan hesabınızı resellerden ayrı bir VPS,VDS te tutabilirsiniz. CPU aşan hesabınızı resellerde barındırmanız sizin resellerdeki hesaplarınızı ve bizim o suncuda hizmet verdiğimiz diğer müşterilere sorun yapabilir.

Kısacası CPU aşımı olmadığı sürece firmamızda sorun yaşamazsınız CPU limiti sadece bizde yok diğer bütün firmalarda bu limit vardır üstelik bu limiti en esnek müşteriye sunan firmada biziz fakat müşteri bunu negatif yönde kullanmamalı ve CPU aşımında ilgili hesabı resellerden ayırmalıdır.

CPU aşımında diğer hesaplarınız "Suspend" edilmez her hesap kendi kullanımından sorumludur.

Saygılar.

Cevap için teşekkürler ama benim sorduğum soruyu yanıtlayan bir şey yok yazdıklarınızın içinde. Ben "CPU aşımında hesap kapatılır mı? Hesap kapatılırsa ne yapabilirim?" sorularının yanıtlarını biliyorum.

Benim sorum,

Soru: CPU site hızı ile ilgili midir? Etkisi var mıdır?
Site hızını (eğer sitede optimizasyon ve gerekli düzenlemeler yapılmışsa) etkileyen faktör VDS veya VPS nin CPU'su ile ilgili midir?

Bu arada belkide verdiğiniz cevapta aslında sorumun cevabı vardır ama ben bu işlerde profesyonel olmadığım için anlayamamışımdır. Şayet böyleyse kusuruma bakmayın.

• Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)
UNKEF

Optimizasyon yapıldı ise siteniz hızlı olacaktır CPU limitinin bu konuda tabiki önemli bir rolü vardır yüksek CPU limiti sitenizin daha rahat çalışmasını sağlayacaktır bu sayede siteniz hızlı olacaktır.

Üstelik CPU ( İşlemci ) seriside önemlidir ve sitenizin hızına etki edecektir. Sunucularımızda E5 Serisi kullanılmaktadır ve yakında E7 serisine geçiş yapılacaktır.

Sunucularımızın SSD Disk olmasıda sitenizin hızında sizin için avantajdır.

Saygılar.

cybermario cybermario Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci+Web Designer
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 287
  • Beğeniler 116 / 72
  • Ticaret 10, (%100)
Müşteri memnuniyeti çok iyi ve hızlı güzel sonuç teşekkürler.
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

rajev rajev WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek hobici
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 3, (%100)
Yeni bir alan adı ile hosting aldım. Çok ilgililer. Diğer sitelerimi de zamanla geçireceğim :=)
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

Cathy Cathy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 37 / 27
  • Ticaret 5, (%100)
Paketleriniz aklıma yattı tek kafamı kurcalayan nokta çok aşırı büyük firma degilsiniz önümüzdeki senelere kadar açık kalma garantisi verebiliyor musunuz uzun süre aktif yani

• Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)
Cathy Büyük firmadan kastınız nedir bilmiyorum fakat sitemiz şuanda özel bir temaya geçiş sürecindedir.

4 yıllık firmayız son 2 yılda büyük sıçrama yaptığımız için ciddi bir büyüme oldu önümüzdeki senelerde kapatma gibi bir durum olmaz.
Cathy

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al