lostyazilim
tr.link

Kafayı Kazıtmakla İlgili :)

14 Mesajlar 5.753 Okunma
lstbozum
tr.link

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Geçen hafta bende Roycolt gibi gaza gelip, makinenin en ufak başlığıyla kestim. Başta yadırgadım ama sonra hoşuma gitmeye başladı. Görenler yüzün-gözün açılmış, nur inmiş diyor ve olumsuz yorum da gelmedi. Sakal olmayınca garip durabilir fakat amacın tarz değil, rahatlamaksa hiç düşünme. Sakallar biraz daha uzayınca, numarayı küçültüp kesmeyi düşünüyorum. Fotoğraf atarsan buradan veya özelden fikrimi söyleyebilirim.

iyi.
wmaraci
reklam

mertaluc mertaluc işsiz Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1058
  • Beğeniler 353 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
Kazıtmak o kadarda kötü bir şey değil aslında. :D Askere gitmeden önce saçım sırtıma kadar uzundu :) aşırı döküldü askere giderken kestirdim de bayağı bir açılmış aralar. Ee askerde de kazıtmaya izin yok tabi. Yeni geldim 3 hafta önce kazıttım, ilk başta alışmıyor insan ana bayağı bir iyi oluyor. :D :D Ten rengine göre evet sırıtabilir ama gerçekten çok çabuk uzadığı için sıkıntı olmuyor. Fakat sen yenilik istiyorsun o saç yine uzayacak sürekli kazıtmakta olmaz. Yine kazıt bir toparlansın sonra istediğin şekli ver kısa tutarsın ya da fön çekersin bilemem. :D Ama bil ki senin çözümünde kazıtmaktan geçmiyor. 1 haftada uzuyorsa her hafta keseceksin demektir, ya da alışacaksın farklı modellere yöneleceksin.

http://mertaluc.net

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Uzun vadeli bir adım için ufak bir yatırım yapmanı tavsiye ederim. Örneğin iyi seviye photoshop bilen bir arkadaşından rica et veya ufak bi ücret karşılığı saçının sıfır olduğu bir shop yaptır ona göre kazıt :D
islamAydinn

kişi bu mesajı beğendi.

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)
İçinde kalmasın dene gör

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al