Olumlu Yorumun için teşekkür ederim ama ben öyle heves kırmak kendimin yapamadığını başkalarınında yapamayacağını düşünmek istemem ama senin düşüncen gibi benimde düşüncelerim var mesela sana 2 örnek vereyim
1 : yıl 2007 ve web tasarım işinde bedava sitelerle uğraşan biriydim o dönemde beraber çalıştığım arkdaş (Güvenlik görevlisi iken ) bana bi köy sitesi gördüğünü ve çok beğendiğini tarif etti bende baktım hakikaten çok muhteşemdi o yıllara bakarak ve benim içimde tıpkı seninki gibi heves ettim ve o zamanın parasıyla 250 tl harcayıp bi domain ve host aldım köy adına bi site kurdum ne oldu bi tahmin et :) kendi köylülerim gitti başka forumlarda cirit attı 6 ay bekledim sadece üye sayısı 13 bununda 9 tanesi bırakın köyümü kendi memleketimle alakası olmayan insanlardı kimi adanalı kimi izmir kimi ıspartalıydı geri kalan 4 kişide 1 ben 2 iş arkadaşım 3 web master 4 zormla üye olan köylüm bende radyoya çevirdim günlük yeri geldi 300 kişi oldu bende zamanı gelince uğraşmadan bıraktım ama bu kez başka şekilde devam ettim kendimi geliştirmeye devam ettim köylülerim gelmedi diye kendime küsmedim sanada tafsiyem imkanın varsa yap
senin için örnek ise
Thomas Edison tarihte en fazla başarısızlığa uğrayan, ama aynı zamanda en büyük mucit. Sadece ampulü icat etme aşamasında bile 10000'in üzerinde başarısızlığı vardı. O günün önde gelen gazetecileri, Edison'un zamanını boşa harcadığını ve yapmaya çalıştığı şeyin imkansız olduğunu yazıyordu.
5000. deneyden sonra genç bir gazeteci Edison'un yanına gelip, "Efendim 5000 kez başarısız oldunuz, başka başarısılıkları göze alacak mısınız?" diye sorar. Edison'un cevabı ise, ben başarısız olmadım, sadece ampulün nasıl çalışmayacağının 5000 yolunu buldum. Nasıl çalışacağına da 5000 adım yaklaştım." olur
BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM