-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar sağlam bir projem var Natro'dan hosting aldım yaklaşık 4 ay falan geçti ama hep sorun yaşıyorum bu firmayla, sorsanız en baba firmalardan biridir. Paneli aşırı zor uğraştırıyor. Hosting natro panele bağlı cPanel desteği yok ancak taşıyabiliyormuşuz onla uğraşacağız falan filan. Dün siteme erişilmiyordu, bugünde kısa bir erişim sorunu yaşadım bu nasıl bir firma tek sorun yaşayan ben miyim ?
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Natro ile 2 yıl kadar çalıştım. Natro'nun kesin olan bir ozelligi var kabul goren piyasada. Gerçekten çok büyük ve kaliteli bir hosting firmasi fakat çok büyük ve profesyonel siteler için. Küçük ve hobby amaçlı kişisel siteler için ise tam bir hüsran. Destek zayıf.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam, hosting sektöründe sorun yaşanmayan firma varsa herkes oraya geçsin. İllaki oluyor birşeyler. Benim hem Natro'da hem Markum'da hemde İHS'de hostingim var.
Markum'a 1 haftadır wordpress kuramadım sürekli hata alıyorum, İHS bir kaç gün önce çöktü ve yaklaşık 2-3 saat siteler erişime kapandı. Zamanında İsimtescil'de kullandım en fenası oydu :) Natro Hosting ile yaklaşık 5 yıldır çalışıyorum, sıkıntı olmuyor mu oluyor ama çözümsüz bir sıkıntım olmadı. Nihayetinde hosting hocam. bir sunucuda var 300-400 site
İHS'te bir kaç saatlik kesinti için kötü firma diyemem, Natro'da keza aynı şekilde kötü firma değil. Güvenilir ve kalitelidir. Size denk gelmiş olabilir.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Digital Ocean yada vultr tarzı bir yerden 5-10$ a makine kiralayabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem - yazılım destek
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyidir natro 3 yıldır kullanıyorum.yaklaşık 15 site barınıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Güvenliği yok , siten büyüdükce sıkıntı yaşarsn. 1 sene kullandım ama sunucu aldım herşeyi bendeydi o zaman sorun olmadı pek fakat başka türlü sıkıntı yaşarsın. sunucu rootlanıyor genelde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun yıllar çalıştım ama sunucuya geçmek zorunda kalınca natrodan ayrıldım. İlk destek talebine baştan savma cevap alabilirsin ama ikinciye genelde çözüm bulurlar. Kurumsal ciddi bir firma işlerini de güzel yapıyorlar bence Ülke şartlarında. Arkadaşların dediği gibi sunucu al bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tüm domainlerim orada ama bir kez cuma gecesi ani bir kararla 5-10k hitli sitemi sunucu kiralayıp sitemi oraya taşımıştım. Sunucu yönetiminden pek anlamadığım için bazı yanlışlarım sonucunda sitenin pek çok kısmı hata veriyordu. Bundan dolayı destek istediğimde benden destek paketi almadığım için mesai saatlerini beklememi rica ettiler. Paramla bile destek alamadım anlayacağınız. O gün bugündür hem natro'dan uzak dururum, hem de cuma gecelerinden nefret ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
valla hocam ben memnun değildim bir arkadaşıma ısrarla geçme dedim geçti pişman oldu netinternete geri döndü :D Tek tavsiyem netinternet.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Birinci Plan, hosting hizmeti bende kendilerinden aldım aldığım günden beri sorun sıkıntı hat safada devam ediyor. Kendime almadım, bir müşterim için almıştım org.tr dernek sitesi ama bilmiyorum artık az kaldı süresi zaten değiştireceğim.