-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
BT
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam, bir sitemde sorgu sayısı 200 civarında ve buda mysqli arada bir durduruyor. sunucum temaya göre biraz çelimsiz kaldığını kabul ediyorum ama ne yapalım, elden gelen bu..
manuel olarak ufak tefek sorguları sonlandırım (bgblog info vs) ama yeterli gelmediğinin farkındayım
Sorgu sayısını otomatik yapan bir eklenti varmıdır?
Sorgu sayısı az olan ve sunucuyu yormayan bir haber teması önerebilirmisiniz?
SEO Hizmetleri ve Backlink için doğru kişiye bakıyorsunuz.
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sorgu sayısıda benim 9k hitli sitemde 110 civarında gidip geliyor. Sizin hitiniz vs. kaç bilmediğim için kesin birşey diyemem. Wordpress kullanıyorsanız cache eklentisi öneririm örneğin wp fastest cache, wp değilsede siz biraz uğraşıp cache entegre edebilirsiniz. İnternette dökümanları mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
200 çok fazla. 50'nin aşağısında olması gerekli. Hız konusunda biraz uğraşmanız lazım. Sorgu sayısını düşürmek kolay değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
BT
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
portal adlı üyeden alıntı
Sorgu sayısıda benim 9k hitli sitemde 110 civarında gidip geliyor. Sizin hitiniz vs. kaç bilmediğim için kesin birşey diyemem. Wordpress kullanıyorsanız cache eklentisi öneririm örneğin wp fastest cache, wp değilsede siz biraz uğraşıp cache entegre edebilirsiniz. İnternette dökümanları mevcut.
ortalama 2k civarında evet wordpress kullanıyorum cache eklenti olarakta WP Fastest Cache kullanıyorum ama sanırım manuel müdahale gerek yada temadan vazgeçeceğim
Ek Olarak:
anonymated adlı üyeden alıntı
200 çok fazla. 50'nin aşağısında olması gerekli. Hız konusunda biraz uğraşmanız lazım. Sorgu sayısını düşürmek kolay değil.
Evet bunun farkındayım, belki fikir alırım, bir yol bulurum o yüzden buraya yazdım :/
SEO Hizmetleri ve Backlink için doğru kişiye bakıyorsunuz.