-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bi Adet Adet Footer Linkimi Bi adet size Kalmis Boyutu Banner Reklamimi Verecek 150 Kisiye İstedigi Seo Hosting Domain Script Tema Modul Ceviri Tasarim Lisans Kurulum Yapilacaktir Forum kurucaklara isteyene 3.8.9 isteyene 4,2.2 vbulletin lisansli bir sekilde tarafca kurulup teslim edilecektir script kisa surede yapilacak olanlar Teslim edilecektir tema ise themeforestten sectiginiz bi adet lisansli full packli tema cevrilip kurulup teslim edilecektir Tema wordpress opencart magento prestahop joomla whmcs fark etmez secim size kalmistir Neden bunu yaptigimi soranlar olucaktir bu zamana kadar karsiliksiz yaptim sponsorluklari islerimizi destegimizi yeni bir projeye ve artik tek o projeye yonelcegimden dolayi boyle bi karar aldim hosting ben yasadigim surece destegim olucaktir reklamlarimda sitenizde sinirsiz kalmasi gerekecektir bana 1 2 3 4 ay kalsa olurmu demeyin sartim belli olup bu sarti kabul eden arkadaslarla calisilacaktir isteyenler pm atabilir bana sukadar kalsa olurmu demeyin bu herkesden ricamdir
1 kişi bu mesajı beğendi.