-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bi Adet Adet Footer Linkimi Bi adet size Kalmis Boyutu Banner Reklamimi Verecek 150 Kisiye İstedigi Seo Hosting Domain Script Tema Modul Ceviri Tasarim Lisans Kurulum Yapilacaktir Forum kurucaklara isteyene 3.8.9 isteyene 4,2.2 vbulletin lisansli bir sekilde tarafca kurulup teslim edilecektir script kisa surede yapilacak olanlar Teslim edilecektir tema ise themeforestten sectiginiz bi adet lisansli full packli tema cevrilip kurulup teslim edilecektir Tema wordpress opencart magento prestahop joomla whmcs fark etmez secim size kalmistir Neden bunu yaptigimi soranlar olucaktir bu zamana kadar karsiliksiz yaptim sponsorluklari islerimizi destegimizi yeni bir projeye ve artik tek o projeye yonelcegimden dolayi boyle bi karar aldim hosting ben yasadigim surece destegim olucaktir reklamlarimda sitenizde sinirsiz kalmasi gerekecektir bana 1 2 3 4 ay kalsa olurmu demeyin sartim belli olup bu sarti kabul eden arkadaslarla calisilacaktir isteyenler pm atabilir bana sukadar kalsa olurmu demeyin bu herkesden ricamdir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Merhaba,
vBulletin lisanslı kurulumdan kastınız nedir? Konuyu öyle bir yazmışsınız ki bir banner, footer link karşılığında gören de lisansınızı devredeceksiniz sanacak.
Eğer lisansınızı e-mail adresi, gizli soru, tüm bilgiler dahil olacak şekilde devredecekseniz teklifinizi kabul ediyor ve ilk denemeyi yapmak istiyorum. Ancak vBulletin kurulumunu lisanslı dosyalarla yaptıktan sonra panelden o adresi değiştirdiğinizde, lisanslı sayılmaz ve lisansınız tehlikeye girerek üretici firma tarafından iptaline yol açabilir.
Bilginiz olsun, sonra Midyat'a pirinç için giderken eldeki bulgurdan da olmayın.
Not: 10 yıllık vBulletin deneyimim bulunmaktadır ve şu an 3 ayrı lisansa sahibim. 1 lisanstan ancak tek bir forum kurabilirsiniz, aksi durum kural ihlalidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam lisanslar kendi panelimde olucak teslim edersem iki gune silen kacan cok olur kusura bakmayin lisans hazir kurulumda lisansla kurulcak olup lisans sorgulamasini yapmak isteyenlerde yapip kontrol ederek herzaman kontrol edebilir lisanslar kendilerine bir yil gibi sure icinde reklami silmeyenlere devir teslim edilir bunu soyleyebilirim diger turlu hemen teslim edemem kusura bakmasin kimse garantiye almak lazim isimizi ve siteyi sattiklarinda bile satttigi kisi kabul etmesse sarti sadece sql yedegi verilecektir silindigi an.reklamlar otomatikmen siteden komple silinecektir kurulan tum sistemler hocam bunuda soyliyim hocam sart belli yazilan belli kabul edenlerle calisilacaktir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ThemeForest'tan script veriyor musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet hocam scriptte dahildir satisi mevcutsa ama sadece tarafinizdan kullanilacaksa tarafimca kurulup teslim edilir reklamlari koymam gerek.hocam kendim kurmam gerekicek hocam
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Vbulletin lisans karşılıgı anlaşilmistir arkadaş ilgili sonuçlar başlık altında belirtilecek devamli
İbrahim beyle anlaşma sağlanmistir. 1 sene sonra lisanimiz elimize geçeceğini belirtti ilerleyen dönemlerdr beraber çok iş yapmayi dusunuyorum çok teşekkurler ibrahim hocam.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyi Gunlerde Kullanmanız Dileğimle Hocam Verilen Sure Sonra Lisansı Size Teslim Edilecektir Hocam
Ek Olarak: İyi Gunlerde Kullanmanız Dileğimle Hocam Verilen Sure Sonra Lisansı Size Teslim Edilecektir Hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**