Edit:
60 adet yemek tarifini toplu olarak 50 TL'den satmaktayım. Toplam kelime sayısı 5750'dir. Referans yazılar aşağıdadır. Kendi sitemde yayınladığım tarifler. Satış paypal veya havale yoluyladır.
Sütlü Ciğer Dolması
Gerekli malzemeler
[*]Yarım kilo dolmalık biber
[*]Yarım kilo orta yağlı koyun kıyması
[*]İki baş orta boy soğan
[*]Yarım demet maydonoz
[*]4 adet domates
[*]Bir kahve fincanı pirinç
[*]2 su bardağı süt
[*]Yarım çorba kaşığı sıvıyağ
[*]tuz ve karabiber
Hazırlanma Süresi: 30 dakika
Pişirme Süresi: 30 dakika
Hazırlanışı
İnce doğranmış soğanları yağda pembeleşene kadar kavurup içine kıymayı ekleyin. Pirincini de katarak birkaç dakika daha kavurun. Sonra, kabuğu soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış domates, ince kıyılmış maydonoz, tuz ve karabiberi içine ekleyin. Hepsini iyice karıştırıp içi çıkartılmış biberlerin içine doldurun. Dolmaların üstlerini domatesle kapatın. Pişireceğiniz kaba dizip üzerine sütü dökün. Orta sıcaklıktaki fırında sütü çekene kadar pişirip sıcak servis yapın.
Hamsili Pilav
Balıklar arasında çok özel bir yeri vardır hamsinin.Hamsi üzerine yapılan çeşitli espriler bir yana, gerçekten lezzetli ve pek çoğumuzun sevdiği bir balık türüdür.Yurdumuzda çok çıkan hamsiyi, aynı zamanda her ilimizde bulmak da mümkün.Tatlıdan çorbaya kadar çeşitli yemekleri yapılan hamsinin, bu ay pilav tarifini ... olarak sizlerle paylaşıyoruz.
Gerekli Malzemeler
[*]35 cm çapında ince kenarlı bir tepsi
[*]2 kilogram kılçıkları temizlenmiş hamsi
[*]350 gram pirinç
[*]50 gram kuşüzümü
[*]1 adet orta boy havuç
[*]1 demet dereotu
[*]2 adet orta boy soğan
[*]1 çorba kaşığı kuru nane
[*]150 gram tereyağı
[*]tarçın karabiber ve yeterince tuz
Hazırlanışı
Bir tencereye kıyılmış soğanı, rendelenmiş havucu ve tereyağını koyarak pembeleşinceye kadar kavurun.Sonra içine pirinci ilave ederek 15 dakika daha kavurun.
Bu arada tuz, kuşüzümü, nane , kıyılmış dereotu, tarçın, karabiber ve bir fiske şekeri de içine ekleyin.Kaynatılmış olan suyu içine katarak, pirinçler iyice suyunu çeene kadar pişirin.Ağzını kapatıp hiç açmadan 20 dakika kadar demlendirin.Ayıklamış olduğunuz hamsileri yaprak gibi açın.Tepsinin tabanına hamsilerin sırtı gelicek şekilde döşeyin.Hazırlamış olduğunuz pilavı hamsilerin üzerine koyarak iyice yayın.Hamsileri, pilavın altında olduğu gibi sırtları üstte kalacak şekilde üzerini tamamen örterek döşeyin.Yüksek hararetli fırına sürerek 25 dakika kadar pişirdikten sonra servis yapın.
Bu iki tarif diğer 60 tarifle aynı kaynaktan alınmıştır. Cevabınızı bekliyorum, iyi akşamlar.
EDİT: FİYAT KISA BİR SÜRELİĞİNE 30 TL OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR. ACİL NAKİT İHTİYACIMDAN DOLAYI.