Hocam öncelikle fazla yazıyı okumayı sevmeyen birine bu kadar yazıyı okuttuğunuz için teşekkürler :)
Herkesinde hem fikiri sizi tebrik etmek gerçekten çok planlı bir iş yapıyorsunuz.
İlk başta bende CenkOnsoy gibi düşündüm ama konular arası link bağlama olayı kafama yattı gibi
Yani kısacası bir Google'cuk olacaksınız. :)
Bence hangi proje içerisinde olursanız olun bu kararlılık ve azim ile başarısız olmanız çok düşük bir ihtimal.
Eğer kararlılığınızı ve fikrinizi değiştirmek istemiyorsanız daha fazla yorum almanızı tavsiye etmem :)
Yorum yazarken bile bir domino taşına dokunuyormuş gibi korkarak yazıyorum. Sizi yanlış yönlendirip bu kararlılıktan caymanız içimi ürpertiyor doğrusu.
Her yorum çok uzun bende çok uzun yazmak istememiştim ama fikirler yazıya dökülünce uzuyor işte...
Kafa takılan olay şurada; bakın bakın tam orada :)
Google'dan gelen bir kullanıcıyı sitenizde dolaştırabilir ve sitenizde uzun süreler kalabilmesini sağlayarak büyük bir projede tasarlamış olabilirsiniz.
Ancak bu kişinin ikinci kez sitenizi bile isteye(arama motorundan değil) gelme sebebi olmalı bence.
Yani kunularınızı site içerisinde üst menü yaparak daraltmalısınız.
Örneğin; siteadiniz.com/ruya , siteadiniz.com/biyografi , siteadiniz.com/sarki-sozleri
gibi linkler ile üst menü oluşturup sanki siteadiniz.com/ruya adresineki site başka bir siteymiş gibi davranmanızın yaralı olacağı kanaatindeyim.
Yani şimdi wmaraci logosuna tıklayınca forumun anasayfasına giriyoruz blogun anasayfasına akmıyor yani.Bunun gibi siteadiniz.com/ruya kategorisinde sadece rüya'ya ait makalelerin yayınlandığı bir sistem oluşturarak. Sitenize kişinin sadece rüyalar için girip konuları gözden geçirip tekrar ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz.
Fikirlerimi biraz daha açıklamaya kalkarsam mesajım roman olabilir :)
Anlaşılmayan noktalara değinerek kendimi daha da açıklamayı seçmeliyim şimdilik.
Umarım anlaşılmışımdır. İçtenlikle başarılar diliyorum hocam...