adlbelge adlı üyeden alıntı

Herkes kendince seo uzmanıdır ve bu doğrudurda. Her konuda olduğu gibi seo'da da her fikir değerlidir. Büyük işler hep işi bilmeyenlerin basit fikirlerinden doğmuyor mu sonuçta?

Ben tüm foruma şu sözü veriyorum: 12h.org sitesinde çoğu yabancı sitede gördüğüm kalitede ve herhangi bir çıkar olmaksızın tüm bildiklerimi paylaşacağım. Bunu paylaşımlar eklenmeye başladığında herkes görecek zaten.

Çünkü ben gerçekten aynı yerli makaleleri aynı soruların cevaplarını okumaktan sıkıldım. Bir ara ücretsiz seo eğitimi vereyim dedim. Tabiki para kazanmak zorundayız. Ancak bilgilerimi parayla satmamaya bunun yerine paylaşarak buradan satın aldığım 12h.org sitesinde paylaşmaya karar verdim. Şurada da detaylı bilgi vermeye çalıştım.

Herkesin desteğini bekliyorum. En azından sorularla. Reklam olmaması açısından dışarıya çok link vermek istemiyorum. Forum içinde site tanıtımı bölümünde konuyu detaylı anlattım.

Saygılar


Hocam teşekürler. Sizin gibi düşünen ustalara ihtiyaç var. Biz de platforumumuzu kurduk. bir kaç güne faliyete gececeğiz inş. O konuda da sizden destek bekliyorum. Teşekürler. Sitenize desteğimizi sunmaya çalışacağız.

Ek Olarak:

MBarisTR adlı üyeden alıntı

Böyle bir şey olursa domain benden abi


Ustam böyle bir şey şuan oluyor inş. Domain host her seyi hazırladık kısa sürede faaliyete gireceğiz. Teşekürler.