DP takımının efsanevi oyuncularından Naru şu andan itibaren takımından ayrılmış bulunuyor. Kendisi de bununla ilgili olarak kişisel Facebook sayfasında şu yazıyı paylaştı;

3 yıldır kaptanlığını yaptığım takımımdan ayrılmış bulunuyorum. Takıma ilk girdiğimde yolumu onlar açtı bana her zaman her anımda bana destek olup fikir verdiler ne kadar teşekkür etsem az. Takımdan çok içerde aile gibiydik DP nin en sevdiğim yönüde buydu ama espor kalıcı bir meslek olmadığı için teklifleri değerlendirmem gerekti ben de uygun olanı seçtiğimi düşünüyorum umarım hayırlısı olur. Beni bu zamana kadar destekleyen ve desteklemeye devam edecek olan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Bu haber sonrası anladığım kadarıyla yeni kurulacak olan, içinde Thaldrin,DumbleDoge ‘nin bulunduğu SuperMassive ES adlı ESpor takımına katılacak. Bu haber karşısında üzüldüğümü belirtmek istesemde yeni takımın kadrosunun gerçekten sağlam olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş’a rakip olarak çıkması beni sevindirdi çünkü ortalığı Espor ‘u futbol ile karıştıran holiganlar türemeye başlamıştı. Lafı uzatmadan her iki taraf için de ilerki zamanlar için başarılar diliyorum.

Haber Kaynağı