Sizin araca arkadan vurduğunda, suç onda olurdu. (Genellikle yola çıkmış olduğunuz kabul edilir)
Ek olarak sunduğunuz resme bakarak tali yolda olduğunuzda görülmektedir. Aynı zamanda geçiş üstünlüğü sağ tarafta ki araç tadır.
Sizin araca önden, yandan, arka kapıya kadar vursa idi, suç sizde olur. (Genellikle yola aniden çıkmış olduğunuz kabul edilir)
13-14 yaşından beri yaklaşık 28 yıldır araç kullanan birisi olarak bunları söylüyorum.
Ayrıca kaza yaptığınız alan "trafik yolu" değildir. Özel alandır. Binaların bodrum katlarında otopark alanıda buna dahildir.
Bir ehliyet sürücü kursunda cidden şöför olan bir öğreticiye sorsanız dediklerimi 2 saniyede aynısını söylerdi.
Araç muayane işlemleri yapan muameleciler, Trafik kasko işleri yapan acentalar , bu işlerle sıklıkla karşılaşan bir kaportacıya sorsanız. Dediklerimi daha detaylı anlatır.
Bir trafik polisini yolda görürseniz sorunuz, hem detaylı hemde kanuni açıdan tüm yönleri ile ifade eder.
Duymak istediğiniz cevap buraya yardımcı olmak için geçmiş olsun yazanların cevapları değildir. Haklı olduğunuzu duymak istiyorsunuz.
Hiçbir şöför kaza yapmam demez. kaza yapmak içinde uğraşmaz. Allah beterinden saklasın. Yaptığınız kaza hiç bir şeydir. Biraz haberleri ve videoları izlemeniz yeterde artar.
Kimse kaza yapmıyorum demiyor. Kaza yapan haklıydım haksızda demiyor. Sonuçta bir kaza meydana geliyor.
Bu mesajıma kadar düşüncem geçmiş olsun idi. Şahsi fikrimi soracak olursanız. Gönlümden geçen;
Tekrardan ehliyet sınavına tabii tutulmanızdır.