-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
yurtdışı trafiğinizi arttırabilirim, günlük yaklaşık 3-5 K arası özellikle avrupa ve amerika üzerinden gelen hitler ile, adsense banlanma derdi olmadan ( tıklama olmayacak ) sadece gösterimler ile, günlük 3-7$ arasında gelir sağlayabilirsiniz.
Not : hit hizmetim haftalık ücretlidir.
Not 2 : Reklam alanları olarak kare reklam ( 300*250 - 250 *250 vs... ve görsel + metin ) olarak eklemeniz maksimum fayda sağlar.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bana göre bloglardaki Adsense tıklamalarının %90 ı makale içine koyulan reklamlardan geliyor.Yazıların arasına 2 reklam yerleştirin.TO artacaktır.Ben wp için Advanced Ads eklentisini kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güzel fkir aklıma gelmemişti. Bilgiler için teşekkürler.
Konuyu arkadaş açtı ama ben bilmediğim bir şeyi daha sormak istiyorum. Yazı içine 2 adet reklam koyarsak bileşenlerdeki reklamları 300x250 lik olanları kaldırmamız gerekecek değilmi. Çünkü kaldırmazsak yazı kısmında header' la birlikte toplam 5 adet reklam oluyor. Bu da sakıncalı yani yazıya reklam koyarsak yazı bileşenlerindeki 2 adet reklamı kaldırıcağız değil mi ? Toplam 3 reklam olması gerekiyor nasıl yapıcağız onu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam gördüğüm kadarı ile yerleşimde bir problem var.Ana sayfadaki reklam açılış sayfasının altında,bağlantı reklamı koymamışsınız,yazı içine hem bağlantı hemde görsel-metin koymanız faydalı olacaktır.Adman eklentisi var yazı içine koymak için,ayrıca isterseniz ücretsiz olarak yerleşimde yardımcı olabilirim,çok profesyonel değilim ama sizin hit bende olsa eminim 10-15 TL kazanırdı günlük.Birazda sektörünüzle alakalı,ilgili reklam çıkma ve reklamlara kullanıcıların tıklaması oranı azdır.Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Teşekkürler bilgiler için.
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Makale portallarında iş yapacak yerler makale başı, ortası ve özellikle de sonudur.
Bunun haricinde ne header ne de sidebar iş yapmaz.
Özellikle makale sonu reklam yerleşimi çok etkili olmaktadır.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri