BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Otobanda sıkıntı yaşamak ilginç geldi :)
Dümdüz yol :D
Mahalle aralarında, dik yokuşlu yerler veya sıkışık trafik acemiler için zorlu yerlerdir.
Otobanda tek başına araç kullanmam da sıkıntı hiç yaşamıyorum (Eğer yanımda birileri yok ise, Yanımda olan kişilere karşı canlarına bir şey gelebilir diye stres yapıyorum)
Eğer otobanda stres yapıyorsanız sakız çiğ neyiniz :)
Ciddiyim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
BiELOFŞehiriçi benim için en kolayıdır ara sokaklardan dar sokaklardan girmek benim için en basitidir, istanbul trafiği benim için en kolayıdır, yıllardır şehir içi yalnız sürdüğüm için kolay geliyor insana
Ama otobanda sürmediğim için gerçekten zor geliyor ve 100 - 120 km ile gidince de :)
Şehir dışı kolay derler şehir içi zor derler bu işte terslik var işte :D ben tam tersi sorunu yaşıyorum
Ehliyeti alayım alacağım arabayı çıkacağım otobana yan yan drift yapa yapa :D
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ehliyet alalı 3 sene oldu. İlk seferde alamamıştım ben. Ehliyet kemerini takmadan arabayı çalıştırdım diye eledi beni. Halbuki deneyimim de vardı. Ne diyeyim başarılar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Az çekmedim ben o direksiyon hocalarından. Pedallarla oyuncak gibi oynadı. Ayağıma vermemek için direndi baya bi gıcık gitti bana ve hiç ummadığım anda frenden çekti ayağını araba istop etti malum beni bıraktı. İkinci sınavda başka bir hocaydı. Direk uyardım pedallarla oynamamasını. Çok şükür iyi birine denk geldim de geçtim aldım ehliyetimi :) Şuan ki direksiyon sınavlarında uyanık olmak lazım.. Gözünüz yolda, uyanıklığınız hoca da olsun .. başarılar :)
- Çocuk kitabı yazarı -
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
ZehraNur Şahsen ben oynadığımı hissetsem onunla bir oynarım inat ederim o arabayı stop ettirmem deviri yüksek tuta tuta yoluma bakarım :) ama hiç karşılaşmadım hoca iyidi ama biraz uyuyordu
Arkamda bir araba var beni sollamaya çalışıyor kornaya basıyor selektör yapıyor ileride zaten yol genişleyecek hatalı sollama yaparak beni sıkıştırdı kendimi kurtardım çünkü bana çarpacaktı hoca orada küfür-hakaret ediyor orada kontrol etmesi lazımdı ama yapmadı reflekslerim güçlüydü hemen ayarladım kendimi arabayı geçtim :D işte 3 yıllık ehliyetsiz arabanın sürmenin avantajları :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
2012'de almıştım bende ehliyeti. Araba kullanmayı gram bilmiyordum. Daha ilk direksiyon dersime girdim 15 dakika sonra 100-120 otobanda yardırıyordum :p Ben böyle şeylerde hiç heyecan yapmam bu yüzden rahat geçtim :)